camere chat virtualCamerele de chat virtuale sunt niste locuri in care poti comunica direct cu o alta persoana sau cu un grup de persoane prin intermediul mesajelor tastate, dar si prin intermediul camerei video si a microfonului pentru o experienta de neuitat audio-video de la o distanta considerabila fata de receptorul mesajului.

Si studiourile de videochat Galati, de exemplu, ofera asemenea lucruri, doar ca nu romanilor, ci strainilor din afara tarii care sunt originari din Statele Unite ale Americii, din Australia sau din Finlanda. De asemenea, pe langa aceste locuri in care poti profita de asemenea servicii, mai poti sa iti creezi si niste avatare virtuale si sa porti discutii cu prietenii tai intr-un mediu 3D.

Comunicarea online-un pas inainte al tehnologiei

Poti sa comunici cu cineva prin aceste cai pe calculator sau prin intermediul unui telefon mobil inteligent. Orice fel de metoda de socializare ai prefera si ai alege, ti se ofera marele avantaj de a conversa cu oameni din toata lumea si pe toate subiectele, dar exact ca si cum acestia ar fi langa tine si te-ar vedea si asculta.

Cu ajutorul tehnologiei, poti depasi limitele nationale sau geografice  si poti schimba pareri, idei, puncte de vedere si orice fel de pasiuni impartasite, stiri de actualitate, pararei politice, barfe si alte asemenea lucruri. Comunicatul in mediul online este o modalitate perfecta de a intalni oameni interesanti cu care mai apoi te si poti vedea in mediul real.

Anonim sau chiar tu in spatiul virtual?

Oricum, de vreme ce acestia sunt cu totul necunoscuti tie, nu ai de unde sa stii cu cine vorbesti mai exact daca nu folosesti si camera web sau audio, si nu ai de unde sa stii daca site-ul pe care ai intrat sa mai vezi ce face lumea, este in totalitate sigur pentru tine si pentru informatiile tale de ordin personal. Identitatea acelor persoane poate ramane anonima in timp ce tu poti fi expus la maxim chiar daca nu iti vei da seama de acest lucru din prima.

Mai bine ar fi sa intri pe niste camere de chatting sau de video chat legale si autorizate care nu au mai avut probleme pana acum si incearca cat poti tu de mult sa nu oferi prea multe informatii reale despre tine daca nu stii exact cu cine ai de-a face. Nu da spre dezvaluire numarul tau personal de telefon, nici numarul de acasa sau de la birou, nu da adresa ta personala de acasa cuiva, nici adresa de e-mail si nici contul bancar pe care il ai, pentru ca nu stii niciodata cine poate sa se foloseasca de aceste informatii nepretuite.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *