Facebook

FacebookUrasc Facebook-ul, acest lucru pare sa fie cea mai buna modalitate de a incepe o discutie despre prietenii mei. Il folosesc, desigur, de altfel cum as fi stiut ca il urasc, dar il folosesc pentru strictul necesar. I-am rezistat foarte mult timp, am fost activ din luna August al anului trecut, si sunt zile pentru care regret cu adevarat pentru ca am cedat presiunii.

Sunt un numar de motive pentru care nu imi place interfata, cum surprind date, cum ne manipuleaza, sau cum schimba functiile promotionala si perspectivele, dar acest post nu este despre asta.

Acest post este despre prietenii tai de pe Facebook si pierderea manierelor comune cand vine vorba de distribuirea continutului pe social media. Gasesc acest lucru foarte frustrant cu reteaua mea profesionala, fiindca imi plac multi oameni, operez un cont de Facebook pentru diferite grupuri sociale din viata mea.

Mai jos sunt cateva motive pentru care imi urasc cu adevarat cativa dintre prietenii de pe Facebook si da realizez ca unele din aceste lucruri se pot de asemenea aplica pe Instagram si Twitter.

Facand fotografii cu mine publice

Atunci cand participam la eveniment, personal sau profesional, a devenit o acceptare tacita a faptului ca ai putea distribui fotografii cu mine pe pagina ta de Facebook? Acest lucru devine din ce in ce mai frustrant, mai ales pentru persoanele care urasc pozele cu ei insasi.

Doar pentru ca particip la un eveniment in care te afli si tu, si doar pentru ca se intampla sa ai o camera la telefon, nu inseamna ca sunt de acord sa faci poze cu mine si sa le distribui pentru ca lumea sa il vada. Sunt probabil mai tolerant cu acest lucru cu prietenii, ma refer la prietenii adevarati, oamenii cu care aleg sa socializez, dar totusi ar fi frumos din partea lor sa intrebe inainte de a distribui o fotografie cu mine.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *