Cu ceva timp in urma, calculul masuratorilor de apa se realizau in comun, iar acest lucru a condus la aparitia unor discutii contradictorii intre locatarii unui bloc, de exemplu. In prezent insa, aceasta nemultumire a reusit sa fie rezolvata si asta numai datorita apometrelor sau a contoarelor de apa, a caror scop principal este acela de a inregistra consumul total de apa intr-o locuinta individuala pe o anumita perioada de timp- in general, in decursul unei luni. Totusi, exista mai multe sisteme de masurare a consumului de apa ce pot fi montate intr-o locuinta.

Shop-einstal.ro este un furnizor de produse specifice instalatiilor termice si celor sanitare, astfel ca aceasta firma comercializeaza si apometre zenner clasa C, atat pentru apa calda, cat si pentru cea rece, fiind ideale pentru locuintele individuale. In general, apometrele sunt insotite de protectie anti-magnetica, anti-inghet, sunt prevazute cu filtre, capac pentru protectie si sunt realizate dintr-un corp din alama. De asemenea, cadranul ofera o citire a cinci, respectiv opt cifre, iar temperatura maxima de functionare a apometrului pentru apa calda este de 90 grade Celsius, in timp ce la contoarele de apa rece, temperatura maxima de functionare este de 30 grade Celsius.

Montarea apometrului

Cel mai important lucru de care trebuie sa se tina cont atunci cand se monteaza un apometru tine de directia de curgere a apei pe o portiune de conducta dreapta, evitandu-se in acest fel inregistrarea unor erori de curgere ce pot sa isi faca aparitia datorita unor coturi sau robineti. Apometrele Zenner clasa C vin insotite de un set de racorduri si un buletin de metrologie, iar datorita preciziei de masurare, aceste apometre sunt incadrate in clasa metrologica de tip C. De asemenea, aceste contoare de apa dispun de o garantie de doi ani de zile, iar shop-einsal.ro livreaza apometrele in orice localitate din tara.

Avand in vedere ca situatia economica a fiecaruia sta din ce in ce mai prost, ne dorim sa punem ceva banuti deoparte astfel incat sa ne permitem sa ne rasfatam viata din alte puncte de vedere. In acest sens, apometrele de la shop-einstal.ro promit o masurare precisa, astfel incat utilizatorul sa poata economisi cat mai mult de pe urma consumului de apa, contorul afisand o valoare exacta a cantitatii de apa ce a fost cheltuita de-a lungul unei luni intregi.

Expert Instal Group

Expert Instal Group este o companie privata cu peste 10 ani de experienta, activand in domeniul de vanzare al produselor sanitare si al instalatiilor termice. Astfel, in decursul anilor, echipa shop-einstal.ro a acumulat experienta, astfel ca a ajuns sa isi diversifice gama de produse. Totodata, echipa shop-einstal.ro ofera un personal calificat ce poate raspunde si ajuta consumatorii atunci cand este nevoie, prin furnizare de sfaturi in alegerea produselor necesare. Pe langa acest lucru, shop-einstal.ro ofera transport gratuit celor care isi doresc sa achizitioneze produsele lor, reusind astfel sa acopere tot ceea ce isi poate dori un consumator. De asemenea, din cauza cererii foarte mari, dar si tendintei pietei de a se desfasura predominant in mediul online, shop-einstal.ro a inceput sa comercializeze produse si pe Internet, produse ce pot fi vizualizate la adresa www.shop-einstal.ro.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *