Vara trecută mi-am petrecut concediul în Vama Veche la Club d’Or. Îmi închipui deja la ce va gândiți când am spus Vama Veche. Ei bine, când am auzit prima dată că voi merge în Vama Veche probabil îmi treceau prin cap aceleași gânduri ca și vouă:  o locație nonconformistă.

Impresia mea s-a schimbat de îndată ce am ajuns la complex, de altfel un loc frumos, ferit de ochii nonconformiștilor. Însă nu au lipsit și micile neplăceri, să le spunem așa. După cum bine știți, pe litoralul românesc te poți aștepta la multe surprize. În cazul meu, am întâmpinat mici dificultăți la cazare. La recepție, de cum am ajuns, nu am fost primită cum mă așteptam. Domnișoara de acolo era probabil plictisită de atâția turști și nu era dispusă să-mi ofere informațiile de care aveam nevoie. Așa m-am trezit într-o cameră pe care nu am rezervat-o și care, pe de altă parte, era total diferită de ceea ce văzusem eu pe site-ul lor. Dar, într-un final am rezolvat problema datorită managerului care era preocupat de clienții săi și care mi-a oferit camera pe care mi-am rezervat-o.

Complexul este foarte frumos, depășind așteptările mele. Piscina interioară este foarte curată, spre mulțumirea mea iar serviciile restaurantului au răspuns așteptărilor mele.

Și așa ajungem la plaja din Vamă. Nu vă gândiți că am stat doar la hotel, la piscină. Bineînțeles că am făcut cunoștință și cu vestita plajă. Pe lângă nonconformismul oamenilor de pe plajă, să îi caracterizăm așa, mie chiar mi-a plăcut. Apa mării mi s-a părut mult mai curată decât cea din stațiunea Costinești unde am fost anul trecut. Probabil, acest lucru se datorează faptului că nu sunt foarte mulți turiști in Vamă, cel puțin nu în perioada când am fost eu.

În rest, stațiunea mi s-a părut în regulă, în pofida celor auzite.. Probabil publicitatea negativă pe care i-a făcut-o turiștii de-a lungul timpului și-a pus amprenta pe acest loc.

Probabil, până anul viitor, când intenționez să merg din nou acolo, se vor mai schimba lucrurile. Și aici mă refer la calitatea drumurilor, poate primăria va decide să le asfalteze pe cele din stațiune. Doar așa am să aleg să merg cu mașina.

Recomand această stațiune pentru cei care doresc să aibe parte de puțină liniște care sunt însă pregătiți să facă față și nonconformiștilor.

De Admin

Un comentariu la „Impresii despre litoralul românesc”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *