instagram

instagramInstagram a ajuns una dintre cele mai importante retele de socializare din mediul online si este cunoscuta mai ales pentru impartasirea de fotografii si de filmulete in care fiecare isi arata talentele. Unii oameni par sa foloseasca aceasta retea de socializare pentru promovarea afacerilor, totusi. Oricare ar fi motivul, pana la urma, biografia de pe Instagram  este prima impresie pe care o faci celor care vor alege daca sa te urmeze sau nu. Asadar, asigura-te ca o vei face din ce in ce mai atractiva.

Mai mult de 60 milioane de fotografii sunt incarcate in fiecare zi pe Instagram, ceea ce face un total de 700 de fotografii incarcate pe secunda. Statele Unite ale Americii, Japonia si Brazilia sunt cele trei tari cu cele mai mari numere de incarcare a pozelor pe Instagram. Reteaua de socializare este un serviciu de conectare cu ceilalti care iti ofer sansa de a impartasi poze si filmulete cu alti oameni.

Iti poti arata talentul fara a merge la emisiunea Romanii au Talent sau alte emisiuni de genul, pentru ca pe Instagram ai posibilitatea de a incarca poze si filmulete care se pot vedea si pe Facebook, Twitter, Flickr si Tumblr. Aceasta retea a fost creata de Kevin Systrom si Mike Krieger in luna octombrie a anului 2010. Relativ recent, in urma cu 5 ani, s-a creat aceasta retea de socializare care strange pana in ziua de azi o multitudine de utilizatori si de impatimiti ai pozelor la nivel international.

Instagram este o aplicatie amuzanta si placuta pentru care ai mai multe filtre si setari pe care le poti aplica pozelor tale inainte de a le incarca pe contul tau. De asemenea, exista si setari prin care iti poti mentine profilul blocat astfel incat sa alegi cine te va urma. In cadrul acestei aplicatii, oamenii iti pot vedea fotografia de profil si informatiile despre tine, insa nu si fotografiile pe care le-ai incarcat.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *