Elgg
Elgg

Elgg este o platforma gratis open source pentru retelele de socializarecare a primit premii multe si care functioneaza pe baza a unei combinatii intre web serverul Apache, MySQL, si PHP. Lista sa impresionanta de clienti include si Statul Ohio, Guvernul Australian si Universitatea din Florida.

Ce face Elgg?

Datorita abordarii software-ului catre informatii si fisiere, este simplu si directionat pentru un user pentru a crea diferite entitati.  Acesta poate fi vazut pe bucati in cadrul retelelor sociale, cum ar fi in cadrul profilelor personale si userii au nenumarate optiuni. De exemplu, acestia pot descarca pana la 10 imagini, sa decida care parti din profilurile lor ar trebui sa fie private si care portiuni ar trebui sa fie facute publice.

De ce ti-ai dori asta?

Pe langa faptul ca este o platforma gratis cu o comunitate de sprijin puternica, Elgg asigura de asemenea:

  • O mare gama de sabloane, teme si plug-inuri
  • O personalizare simpla si rapida
  • Functionalitate Drag and Drop pentru setarile simple

Boonex Dolphin

Aceasta este o alta platforma de retea sociala bazata pe PHP, insa una dintre caracteristicile Dolphin este numarul real al modulelor valabile si al plug-inurilor care fac aproape interminabila abilitatea de personalizare. Cu toate ca este o versiune gratis, aceasta vine cu reclame implicate. Produsul cu imbunatatiri poate fi cumparat pentru suma de 99$.

Ce face Dolphin?

Datorita accentului acestui instrument pus pe filmulete si pe chat, acest software este o potrivire simpla pentru site-urile de intalniri. Pentru a numi doar cateva dintre aceste module care se potrivesc modelulului:

  • Shoutbox, un widget de mesaje instant adresat chatului public
  • Simple Messenger, pentru mesaje private
  • Video Chat si Video Messenger

Userii pot descarca de asemenea imagini, pot crea albume, pot cre bloguri, se ot implica in video chat multi-user, pot crea si manageria evenimente si se pot conecta chiar prin intermediul contului de Facebook.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *