Rastafarian Dieta

Rastafarian DietaCarne

Sa fii etichetat la o dieta vegetariana, produsele din carne nu au nici un loc intr-o dieta Rastafarian. Rastafarianii sunt impotriva consumului de carne, se crede ca scade energia vietii, acea energie care se spune ca se afla in interiorul nostru. Ei cred ca a te ocupa de carne este ca si cum ai atinge un corp mort, astfel se abtin din a manca carne.

Cu toate aceste, cei care nu sunt atat de rigizi in urmarirea dietei ar putea prefera sa includa carne cand vine vorba de surse curate. Asa ca, carnea de la vaci, capre si oi poate fi inclusa, in timp ce acestea pasc pe pasune. Cu toate acestea, intrucat porcii se hranesc cu lucruri putrezite, carnea de porc este exclusa din dieta. Carnea de pasare, de camila, de cal, chiar si cea de iepure sunt de asemenea interzise din acelasi motiv.

Produse lactate si oua

Oamenii care se afla sub aceasta dieta sunt de asemenea sfatuiti sa se lase de a manca produse bazate pe animale, cum sunt produsele lactate (unt, lapte, cascaval, branza) si oua.

Sarea

Sa adaugi sare in orice mancare este de asemenea interzis. De aceea mancarurile conservate care sunt realizate cu cantitati mari de sare sunt interzise in aceasta dieta. Negarea se intampla datorita faptului ca sarea contine aditivi precum iodul si trece printr-o multime de procesare. Cu toate acestea unii prefera sa foloseasca sare de mare pura.

Alcoolul

Sa conduci un stil de viata Rastafarian inseamna sa stai departe de alcool si tigari. Sa bei alcool sau sa fumezi tigari ofera doar placeri senzuale si mai mult decat atat este detrimentul spiritului. Astfel, consumul de alcool sau fumatul sunt impotriva acestor credinte. Cei care urmaresc o dieta Rastafariana se abtin si din consumul de bauturi cu cofeina, in timp ce sunt procesate si alterate chimic pentru a-si imbunatati gustul.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *