Atunci cand vine momentul sa alegi invitatiile de nunta se presupune a fi usor tinand cont ca pana in acest punct deja ai ales toate detaliile decorului pentru a avea un ghid in ceea ce priveste stilul. Usor de spus, greu de facut caci in toata agitatia momentului alegerea invitatiilor este una mai grea decat credeai.

Albume peste albume, preturi diferite cum sa faci o selectie? Pentru ca trebuie sa te informezi afla mai multe in lumea online, aducandu-ti  usurinta de a viziona mai multe stiluri intr-un timp mai scurt. Asa iti vei face o prima impresie pentru ca atunci cand vrei sa concretizezi intentia ta sa ai la baza anumite cerinte ce vor defini stilul invitatiilor.

Si cum totul trebuie sa se raporteze la eveniment, la tematica acestuia iti poti seta ca punct de interes si stil de exploatat fie sezonul, fie coloristica ce defineste decorul nuntii sau chiar ceea ce ar putea spune multe despre miri. Din acest punct de vedere vei descoperi invitatii de nunta simple ca si design dar cu o combinatie puternica de culori care sa atraga la prima vedere, stilurile clasice, elegante cu fundite sau imprimeuri sau flori.

O categorie foarte apreciata este si cea a invitatiilor de nunta cu tenta funny. Sunt ipostaze ale mirilor care starnesc hohote de ras, zambete si care cuceresc fara doar si poate. Acest stil jucaus nici nu putea avea o mai buna sursa de inspiratie decat cea a personajelor principale din povestea nuntii.

Si cum fiecare detaliu al invitatiilor de nunta va conta forma sa este o alta parte de care trebuie sa te preocupi. Pentru un stil mai sofisticat mizeaza pe cele tip fluture; pentru o nunta vintage style stilul sul, de papirus se recomanda pentru ca pana si cele clasice sa se doreasca a fi dreptunghiulare sau cu deschidere din centru.

Fiecare model are farmecul sau insa pentru unii ceea ce este nou pe piata este tinta. Categoria Card Novel sau Deluxe se inscriu in aceste cerinte, pastrand totodata diversitatea atata a stilulu cat si a pretului. Elegante, unice la fel ca si evenimentul in sine, cu inscriptii, cu initiale ca si embleme de prima pagina ce invitatie defineste cel mai bine nunta ta?

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *