Apple raspunde lansarilor Google Nexus 7 si Amazon Kindle Fire cu propria tableta mai mica si bineinteles, ca de obicei, reuseste sa aduca pe piata un produs impresionant, dorit si cu mult mai usor de folosit de catre fratele mai mare.

Apple introduce pe piata iPad Mini de 7.9 inch ca un mod de a intra in competitie cu celelalte tablete mai mici, lansate de alti producatori. Ecranul este de fapt mai mare decat al rivalilor ca Google Nexus 7 si Amazon Kindle Fire si foarte impresionant, chiar daca are rezolutie de 1024 x 768 dezamageste putin in comparatie cu a treia si a patra generatie de iPad-uri. Asteptam in curand un model care sa includa Retina Display.

In adevaratul stil Apple, iPad Mini are un stil superb si o calitate de admirat. Deasemenea, chiar daca este mai scumpa decat rivalii, pune confortul in fata in lupta pentru design-ul perfect. Greutatea este perfecta astfel incat sa nu fie prea mare pentru a o tine intr-o singura mana.

Cu modificari de performanta si dimensiuni perfecte pentru gaming, vizionarea de clipuri si citirea de carti electronice, iPad Mini a adaugat un alt membru valoros in familia iOS.

Tot la categoria tableta anului a fost nominalizata si tableta Sony Xperia Tablet Z. Este in mod categoric cea mai fina si mai subtire tableta de 10.1 inch de pe piata. Urmand caracteristicile smartphone-ului SOny Xperia Z, este rezistenta la apa. O poti folosi in baie sau bucatarie fara nici un fel de probleme.

Sony Xperia Z cantareste cu 150 grame mai putin decat iPad 4. Are un procesor Snapdragon S4 quad-core, un ecran cu o rezolutie de 1920 x 1200 pixeli cu procesare Mobile Bravia Engine 2, camera de 8 MP Exmor R si 4 G pe versiunea de 32 GB.

Tot in aceasta categorie au mai ajus in finala si tabletele: Amazon Kindle Fire HD, Apple iPad 4, Samsung Galaxy Note 8.0 si Microsoft Surface Pro.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *