iphone 5 gold

iphone 5 goldDa,asa este…o sa vorbesc despre iphone 5 ,desi sunt sigur ca ati citit pana acum zeci de articole despre acest telefon,aceasta este o nisa pe care doriti sa o abordati daca aveti un blog desi in niciun caz nu trebuie sa faceti doar review-uri la telefoane.

 

Noul iphone 5, mai subtire,mai usor,mai simplu si cel mai important mai rapid.In mod cert acesta este imbunatatit fata iphone 4s.Cu toate ca au creat un display mai mare ,bateria acestuia imbunatatita va tine pana la 225 de ore in standby .

 

 

Pretul

 • Pret IPHONE 5 16GB BLACK/WHITE 3.199 lei
 • Pret IPHONE 5 32GB BLACK/WHITE 3.699 lei
 • Pret IPHONE 5 64GB BLACK/WHITE 4.199 lei

Sunt sigur ca detele tehnice ale acestui telefon va sunt cunoscute si de aceea nu o sa plictisesc prezentandu-le aici iar ,ci mai degraba prefer sa va spun de ce nu o sa imi cumpar un iphone 4s sau un iphone 5.

[badlist]

 • Siri nu soporta limba romana , asadar este inutil.Nu stiu cati dintre voi au avut ocazia sa „stea de vorba” cu siri, dar va spun;daca nu sunteti vorbitor nativ nu puteti apela decat functiile de baza precum vremea,ora etc.Pronuntarea in engleza a numelor romanesti, cat si a cuvintelor din limba romana este imposibila.
 • Pretul acestora este foarte ridicat.Desi iphone 4s a devenit mai ieftin cu 100 de dolari, prefer sa raman la iphone 4 care il am acum si de care sunt foarte multumit.
 • Atat 4s cat si iphone 5 au adus schimbari destul de minore fata de iphone 4 , nimic revolutionar cu exceptia lui siri, dar care insa nu functioneaza pentru romani.

[/badlist]

In cazul in care detineti un iphone , voi enumara principalele imbunatatiri pe care le aduce ios 6.

[checklist]

 • Apeluri video prin reteaua 3g ,pana acum acestea erau realizabile doar prin wifi
 • Functia do no disturb care va permite sa setati intervale orale intre care sa nu fiti deranjati decat de numerele favorite
 • Integrare FAcebook in browser care va facilita distribuirea continutul pe retelel de socializare. (de acum imi puteti distribui articolele si de pe telefon :)) )

[/checklist]

 

De Admin

9 comentarii la „Iphone 5”
  1. am eu HTC Hero mergea super perfect pana a intrat la apa :))) .. o parte de jos a touch screen-ului numai merge deloc . Insa bine ca am biluta aia si umblu cu ea 😉 ..

   merge perfect restul

 1. Un telefon scump este apreciat de proprietar daca se merita reciproc, fie el Apple iPhone, Samsung Galaxy sau HTC. Articolul tau este foarte bun, insa as sugera si o analiza comparativa intre smartphone-urile existe acum pe piata din Romania…

 2. cum ziceau si astia de la S3: „Iphone 5 could not take a genious!” (Iphone 5 nu-i va bate pe genii)
  Parerea mea este ca ei doar au adus telefonul la performantele de zi… si inca nu chiar.. din cate stiu nu are procesor quad core…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *