iPhone

Apple isi doreste sa lumineze gama de dispozitive cu noi culori atat pentru iPhone cat si pentru iPad. Multi oameni au fost de parere ca firma este in curs de dezvoltare a unui trandafir auriu pe telefoanele iPhone 6s in luna septembrie, insa acum a trecut la ideea unei folii de aluminiu roz cu o fata alba. De asemenea, compania a confirmat ca va introduce un ecran „Force Touch”, care va fi capabil sa recunoasca atingeri mai adanci si care vor arata un meniu suplimentar.

iPhonePotrivit expertilor, Apple nu va schimba dimensiunea display-ului iPhone-ului de la 4.7 la 5.5 inch, ci planuieste sa pastreze o rezolutie similara. Este posibil sa adauge o alta culoare pentru carcasa de aluminiu a iPhone. In prezent, Apple ofera iPhone-uri in trei culori: argintiu, auriu si gri. S-a zvonit ca va exista si un trandafir auriu, dar anumite rapoarte sustin ca aceasta idee a fost abandonata. Apple testeaza, in prezent, o optiune roz pentru linia lor de telefoane. Se crede ca si in cazul iPod-urilor touch se vor implementa noi culori. Productia de masa a unor componente folosite in noile telefoane se asteapta sa fie facute publice abia in mai 2016, desi unele teste au inceput sa ruleze.

Pentru toamna anului 2015, Apple pregateste un upgrade al iPhone S, care pastreaza designul de exterior al iPhone 6 si Iphone 6 Plus, insa include si o colectie de unele schimbari interioare majore.

Force Touch

Force Touch foloseste electrozi de mici dimensiuni care vor fi capabili sa distinga intre o raza de lumina si o apasare profunda, si poate declansa accesul instantaneu la unele controale specifice. Prin Force Touch, pe ecran vor apare controale aditionale in aplicatii precum mesaje, muzica si calendar. Force Touch este cea mai importanta capabilitate de la Multi-Touch. Aceasta tehnologie ar putea determina ca Apple sa renunte la butonul de Home.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *