iplay

iplay
Daca in ultimul post am discutat despre un site unde se pot viziona filme online , astazi voi recomanda un site de torrente pe care eu il folosesc de aproximativ 4 ani.Este vorba de www.iplay.ro , unul din cele mai exclusiviste trackere din Romania ce are un numar maxim de 50.000 de utilizatori.Voi discuta aici despre ce ofera in mod special acest tracker fata de celelalte, pe care cu siguranta le cunosteti, poate chiar folositi.

Sistemul iseed

Sistemul iseed este ideal pentru cei care folosesc romtelecom sau internet mobil, intrucat banda de upload a acestora este mica si fara acest sistem ar ajunge sa fie banati datorita ratiei.Practic iseed introduce o limita de timp,in care,torrentul trebuie tinut la seed pentru ca fisierul descarcat sa primeasca ratia 1:1.Astfel cei care nu dispun de o banda mare de upload nu mai trebuie sa isi faca griji in privinta ratiei.

Ifeel

Sistemul ifeel ofera utilizatorilor acces la o interfata grafica multipla.Practic in funtie de preferintele dvs puteti alege dintre diferite teme pe care le puteti schimba oricand printr-un singur click.

Tracker exclusivist

Iplay este atat de exclusivist intrucat crearea unui cont se poate face doar in baza unei invitatii primita de la un utilizator de pe tracker.Invitatiile se primesc la acumularea a 3 luni de vip platit ,sau periodic la anumite evenimente speciale ori cand administratorii site-ului doresc sa creasca numarul de utilizatori inregistrati.

Seriale online

Mai nou,iplay ofera si filme online,subtitrate spre vizionare.Viteza serverului este foarte buna,iar pe deasupra filmele de pe acest tracker sunt toate in format HD.Nu stiu cate trackere mai sunt care ofera seriale online in format hd.

Trial account

De cv timp iplay.ro va ofera posibilitatea sa testati pentru 7 zile trackerul.Atentie insa limita de download este setata la 7 GB si puteti downloada, maxim 7 torrente.Una peste alta,acest serviciu este binevenit.

Support

Pana acum am apelat de 2 ori la serviciul support al acestora .Prima data cand contul meu a fost banat datorita ratiei.Pe atunci nu exista sistemul iseed si pentru a evita sa fiu banat plateam lunar pentru vip.Am fost destul de ocupat o perioada si avusem unele probleme financiare in acea perioada si ulterior cand am incercat sa accesez site-ul am gasit contul banat.De indata am contactat administratorii site-ului care mi-au reactivat contul si mi-au oferit gratuit 2 luni de vip.Mentionez ca aveam pe atunci aproape 75 de euro donati catre iplay.Sincer chiar meritau acei 3 euro pe luna care oricum ii recuperam vanzand invitatiile care le primeam.
A 2a oara am apelat la ei atunci cand m-am logat de pe un pc infectat cu un keylogger si mi-am pierdut accesul la cont.In urma unor intrebari si dupa ce au verificat numarul de pe care se faceau donatiile,acestia mi-au inapoiat contul.
Pentru toate cele prezentate mai sus trecem la :

Concluzie: Folositi cu incredere site-ul www.iplay.ro

XtremE User 
Ratio: 1.194 Uploaded: 2.364 TB Downloaded: 1.980 TB

so far-so good 😀

De Admin

4 comentarii la „Iplay.ro”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *