Cand alegi un set din gama de lenjerii de pat nu te vei gandi din punct de vedere estetic. Nu te vei gandi ca acest set poate fi la un moment dat si un contribut estetic. Insa se pare ca are dublu rol in acest sens. O lenjerie de pat trebuie sa fie in primul rand confortul pe care ti-l creezi. Insa povestea nu se opreste aici.

Alegerea unei lenjerii

In prima faza o lenjerie se comanda/se alege in functie de material. Asa ca cel mai indicat este sa alegi bumbacul, cel care iti lasa si pielea sa respire si care in egala masura ajuta din punct de vedere estetic. Este cel mai bun tip de material pe care sa il alegi insa nu singurul punct pe care sa te bazezi.

Un alt aspect important in aceasta misiune tine de aspectul unei lenjerii. Poate ca nu o vei considera ca fiind parte din decor, ca si decoratiune clasica. Cu toate acestea in functie de aspectul sau, de acel design ales poti sau nu sa contribui la ceea ce tine de imaginea si stilul unei camere. In acest sens poti alege ceva neutru care sigur se potriveste cu orice culoare de pereti si cu orice tip de decoratiuni ai avea in jur. Alege si un contrast de ce nu, pentru ca iese in evidenta si este atat de apreciat din punct de vedere al culorilor.

Si ca tot vorbeam de decoratiuni alege din gama de decoratiuni homeX.ro. Acestea sunt chiar spectaculoase, variate si care parca te inspira. Sunt cele de culori vii, cele care te atrag din punct de vedere vizual. Chiar si un set de cutii de depozitare ajunge sa fie de atractie maxima daca stii unde anume sa le amplasezi intr-o incapere.

Fie ca este vorba de o lenjerie de pat sau de orice element parte din lista de decoratiuni tine cont ca alegerea pe care o faci poate schimba totul. Trebuei sa ai un simt estetic pe cat posibil pentru ca spre exemplu intr-o incapere de stil sobru, cu un cotnrast alb-negru nu este tocmai indicat sa vii cu o lenjerie de pat de tip glamour.

De Admin

Un comentariu la „Lenjeriile sunt decoratiuni?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *