Locatia nuntii tale si idealul povestii

Ziua nuntii- un moment ideal, unic. La fel se doreste sa fie orice lucru ales si care face parte din organizare. Desigur se incepe cu locatia. Restaurantul ales trebuie sa tina cont de toate partile definitorii, de tematica nuntii, de stilul acesteia. Prin urmare ai in vedere cat de incapator este, lumina, acustica, dar si modul in care ai putea sa decorezi totul. Si nu se exclud nici tipurile de servicii implicate.

In lista de restaurante pentru nunta ta te vei opri la inceput la fiecare in parte. Pentru ca nu doresti sa ratezi o optiune, pentru ca oricare este la inceput o varianta buna. Pe parcurs faci poate prin eliminare o selectie. Caci ai o sumedenie de aspecte de care sa tii cont si in principal de:

  • Raportul calitate-pret. Pentru ca va conta meniul de nunta si in raport cu bugetul pe care fiecare cuplu il are exista dilema frecventa daca merita sau nu. Pentru ceea ce ti se ofera cat esti dispus sa platesti? Si in stransa legatura cu asta se are in vedere tipul de servicii. Pentru ca o nunta poate fi si o imprevizibila, pentru ca o nunta implica multe lucruri de facut si mai ales la capitolul petrecere, locatia pentru aceasta.
  • Raportul capacitate-numar de invitati. Sa alegi un restaurant foarte mare insa tu sa organizezi o nunta restransa nu reprezinta un ideal al situatiei. Astfel ca tinand cont de aceste proportii doresti cel putin sa pastrezi o limita.
  • Meniu. In marea majoritate a cazurilor exista o gama larga de optiuni insa dincolo de clasicile variante sa poti sa alegi un meniu variat, cu influente din arta culinara internationala trebuie sa fie o optiune de asemenea. De la cat sunt de dispusi sa faca asta si pana la cat de priceputi sunt conteaza si acest aspect.
  • Stil. Tine mai degraba de o complexitate a cazului cand va trebui sa analizezi structura in sine si cum se prezinta locatia. Asta pentru ca nunta ta fie rustica fie moderna sa poate sa se contureze ca si cadru prin detaliile de decor.

Si nu in cele din urma conteaza poate si pozitia, locatia restaurantului. In final te vei confrunta cu posibilitatea ca in data aleasa sa poti sa alegi inchirierea.

 

Articole create 606

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus