lucky studioCu totii sau aproape cu totii avem idei fixe despre ceea ce ar trebui sa insemne moralitatea si doar putini dintre noi o respecta cu adevarat. Insa, ce as putea spune despre un studio de videochat care isi face reclama peste tot prin Iasi, fara ca acest lucru sa fie considerat un pic prea mult? Ce as putea sa gandesc eu sau studentii care ies din Cuza sau din Asachi despre Lucky Studio Iasi cand dupa o zi chinuitoare la cursuri si seminarii, ore la care participa pentru ca pe viitor sa-si poata croi o cariera, despre modalitatea aceasta de a face bani usor si putin altfel?

Ce sa mai zic despre bannerele cu Lucky Studio Iasi care sunt amplasate imediat langa intrarea in curtea Mitropoliei, pe Stefan? Nu ar trebui ca acestea sa fie banate pentru ca in imediata apropiere a unei institutii religioase sta un afis ce face reclama unei activitati privita de multi drept ceva imoral? Zic si eu. Din punct de vedere legal, aceste lucruri sunt legale si acceptate de stat, desi mai greu de unii oameni mai in varsta sau mai religiosi, insa din punct de vedere moral, un afis cu pubicitate facuta unui studio de videochat, in care se stie foarte bine cum se castiga banii, este putin cam prea deplasat.

lucky studioCe gandesc oamenii care imediat  ce vor sa patrunda in curtea Mitropoliei dau cu ochii de asemenea lucruri? Pot ei sa se mai gandeasca bine la slujba, la Dumnezeu si la cele sfinte sau incep sa le treaca prin cap tot felul de ganduri pacatoase care ii ademenesc? Si mai ales acum, in perioada postului, nu este putin deplasata miscarea aceasta a studioului de videochat? Mai bine imi spuneti si voi prin comentarii si astfel vom putea ajunge la o parere comuna, la ceva de mijloc sau ne vom incadra in tabere diferite.

Nu spun ca a face videochat este ceva rau, chiar nu este pentru ca nu poate fi deloc confundat cu alte tipuri de activitati fizice imorale si neacceptate de lege, insa a face bani multi in fiecare zi pentru a-ti cumpara o masina de lux, a-ti inchiria case de vacanta sau chiar cumpara proprietati prin tara sau a merge in vacante scumpe in afara tarii, este un lucru putin cam prea mult. Nu zic, toata lumea iubeste bogatia si prosperitatea, insa nu ar trebui sa facem ceva doar de dragul de a face bani multi si de a ne lafai mai apoi pe cine stie unde si in cine stie ce case, imbracati cu cine stie ce blanuri adevarate. Ideea de a face bani pentru a te rasfata pe tine insati, de a te lafai in lux, nu este deloc crestina si nu are nimic de-a face cu ideea de omenie.lucky studio iasi

Binenteles, sunt oameni si oameni, care stiu sa pretuiasca banul si sa faca cu ajutorul acestuia ce este mai bine pentru ei, mai ales daca au dus un stil de viata mai saracacios. Este de admirat ca cineva vrea sa iasa din saracie si face totul pentru a-i fi mai bine atat persoanei lui cat si familiei sale. Este de admirat ca cineva a carui familie nu a avut cum sa-l sprijine in facultate sau pentru a da de scoala de soferi, face aceste lucruri acum pentru propria persoana, fara prea multa zarva. Voi ce parere aveti? Este bine, este rau?

De Admin

9 comentarii la „Lucky Studio Iasi – o varianta in plus de a castiga bani. Moral sau nu?”
  1. Daca stam bine si ne gandim nimic nu este moral in viata asta.Toata lumea vorbeste despre moralitate.La ce bun?

  2. corina are dreptate..nu traim intro tsara atat de puternica,corecta si dependenta financiar. Ce pot sa faca fetele astea daca nu au un loc de munca?sa se gandeasca la moralitate?

  3. Nu sunt de acord cu domeniul.Ar putea sa gaseasca locuri mai ubne de munca chiar daca nu ar castiga atat de multi bani.

  4. si cum sa isi gaseasca un loc mai bun?stii tu vreun loc mai bun?care e salariul mediu in Romania? Ce ar putea sa faca fetele astea daca nu isi gasesc nici un loc de munca? Sunt atatea persoane care au terminat facultati si tot nu au niciun loc de munca. Solutia? Videochatul!

  5. Fiecare persoana isi alege ce are de facut in viata.Nu poti sa obligi pe cineva sa faca un lucru pe care nu si-l doreste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *