Dependentii de munca nu au nici un interes in a te suna inapoi, mai ales pentru ca sunt prea preocupati cu munca. Indiferent ca suna un prieten sau un membru de familie, acestia vor fi intotdeauna preocupati cu alte sarcini si responsabilitati si fie vor uita sa sune, fie nu vor avea timp, in maniera in care vor ignora cu totul telefonul, atat timp cat nu este in interes de serviciu. Daca din intamplare ei vor raspunde la telefon, fii sigur ca raspunsul va fi „sunt ocupat. Spune repede.” Bineinteles ca nu vor evita sa iti spuna ca te vor suna ei mai tarziu si cu siguranta nu trebuie sa te bazezi pe acest lucru.

Dependentii de munca evita sintagme care ii enerveaza si care le consuma din intelectual, in maniera in care vor evita sa auda zicala „ia-o mai usor, nu te stresa”. Cu siguranta am avut cate un prieten care era pasionat de munca si incerca sa finalizeze fiecare lucrare cat mai rapid, incat acest sfat nu va functiona la el. In loc sa se calmeze, acesta va deveni mai irascibil si mai iritat. Cum munca le este pasiune, dependentii de munca vor fi tentati sa se enerveze la orice sintagma menite sa ii calmeze.

Chiar si atunci cand sunt la o cina, dependentii de munca nu vor renunta la laptop si la telefonul lor. Chiar si in cazul in care esti implicata intr-o relatie cu un partener dependent de munca, fii sigur ca acesta nu va pleca fara ceste doua dispozitive nici macar in vacanta. Chiar si in timpul activitatilor menite sa ii relaxeze, acestia vor fi cu laptopul in mana lucrand la un raport sau la o evaluare. Pentru acesti omuleti, a-si parasi telefonul sua laptopul din vedere inseamna sa se desparta de munca, lucru pe care nu il tolereaza.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *