Tocmai ce mi-am cumparat un iPhone? Acum ce fac? Multitudinea de actiuni de intreprins dupa ce ai cumparat un iPhone ar putea fi coplesitoare pentru unii asa ca astazi ii ajutam.

1. Creaza un cont Apple

Va trebui sa-ti creezi un cont Apple pentru a folosi multe din facilitatile telefonului, inclusiv App Store si iTunes. Vei avea nevoie de o adresa de mail. Daca ai deja un dispozitiv iOS si un ID Apple, ai vrea sa incepi sincronizarea datelor cu iCloud, asa incat o multime de date de pe vechiul dispozitiv, sa poata fi transformate pe cel nou.

Cand te loghezi prima data cu ID-ul Apple este un moment potrivit sa-ti inregistrezi datele contului bancar pentru achizitii viitoare de aplicatii si muzica. Daca nu vrei sa fii deranjat cu asta chiar atunci, poti oricand sa revii si sa introduci aceste date in Settings-iTunes-App Store-Apple ID-View Apple ID-Payment Information.

2. Invata ceteva trucuri de utilizare

Daca vrei sa deschizi aplicatii, doar apasa o data pe iconita. Daca vrei sa vezi alta pagina de aplicatii, doar ruleaza rapid cu degetul, spre stanga sau spre dreapta.

Daca vrei sa muti sau sa stergi aplicatii, tine degetul apasat pentru cateva secunde pe o aplicatie. In acel moment, toate aplicatiile vor fi activate si le vei putea muta ca si cum ai face drag&drop pe pc. Daca vrei sa stergi o aplicatie, ai un x in coltul din stanga al fiecareia. Daca nu are x, inseamna ca este o aplicatie default care nu poate fi stearsa.

Customizeaza-ti contactele

Sunt cateva trucuri pe care trebuie sa le stii in legatura cu customizarea contactelor. In loc sa adaugi doar numele si numarul petrece un pic mai mult timp adaugand o adresa si o data de nastere. Data de nastere va aparea ulterior in aplicatia calendar iar cu adresa deja introdusa, poti cauta cu usurinta locul unde se afla casa lor prin maps sau Siri.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *