Zi de zi femeile sunt preocupate de machiaj. La fel ca si stilul vestimentar machiajul necesita atentie. Si nu, nu e atat de simplu pe cat pare la inceput. Chiar si un simplu fond de ten, aplicarea unui fard natural vine cu cateva reguli de baza. Sa incepem cu inceputul.

Hidratarea este primul pas. Tenul curat si gata de machiaj este acela hidratat cu o crema in prealabil. O mica atentie trebuie indreptata catre combinarea produselor. De exemplu o crema pe baza de apa si un fond de ten pe baza de ulei nu fac echipa buna. Atentie la etichete, ambele sa fie cu aceeasi baza, iar pentru cele cu ten gras baza de apa este decizia corecta.

Urmeaza baza de machiaj, un produs diferit de fondul de ten. Se prea poate sa il confunzi, sa crezi ca nu este necesar. Dar este primul pas in aplicarea corecta a machiajului, a unuia de durata. Si continua cu fondul de ten, ales corect cand incerci zona de incheietura a mainii sa stabilesti tonul. Expertii recomanda burete special dar totul are un inceput asa ca ai putea foarte simplu sa incerci si aplicarea cu mana, eventual un berete te va ajuta sa uniformizezi mai bine.

Pentru un machiaj de zi, simplu, nu-ti incarca tenul, machiajul sa fie unul lejer. Evidentiaza ochii sau buzele, nu te farda doar vina cu o mascara de buna calitate care sa iti accentueze privirea seducatoare. Iar cand vine vorba de ruj regula simplitatii pentru un machiaj uzual, de zi cu zi se aplica perfect. Daca folosesti ruj aplica in prealabil un strat de pudra sa faci nuanta sa rezite mai mult; daca folosesti gloss insista pe buza de jos pentru a-ti crea senzatia vizuala de buze mult mai pline!

Desigur ca produsele de calitate vor face diferenta insa tehnica de aplicare este o parte cruciala pentru un rezultat asa cum ti-ai dorit. Nu este placut si nici sanatos sa tot aplici strat dupa strat de machaj pentru a reimprospata look-ul. Ca ultim sfat incepe cu pasi marunti si siguri!

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *