Parintii au cea mai grea misiune pentru intreaga viata. Dau nastere unui copil de care vor avea grija mereu, de la primii pasi in a educa si pana la adanci batraneti. Pentru asta sunt parinti. Si ne iubesc neconditionat. Dar cel mai greu este inceputul. Caci nazdravani din fire odraslele nu vor si pace sa se conformeze in lumea oamenilor mari. Isi arata personalitatea inca de mici. Ori daca ar putea sa se exprime atat de repede ar intreba ironic si retoric: „mami, de ce am nevoie de un carucior?”.

Multi dintre copii nu isi gasesc locul in carucior. Fie ca sunt obisnuiti sa fie tinuti in brate, fie pentru ca dobandesc o oarecare oroare ca si imagine vizuala cu acest spatiu nu le place si gata. Desi ai crede ca sunt fie mofturi fie motive neintemeiate iti va da de inteles foarte curand ca nu va dori sa folosesti caruciorul cand mergi la plimbare.

De ce ai avea nevoie de un carucior? Poate ca in prima faza te gandesti ca este si practic sa ai copilul aproape. Dar pe masura ce creste iti va arata ca este din ce in ce mai dificil sa faci asta. Si nu numai din punct de vedere fizic ca si efort insa pentru toate accesoriile si lucrusoarele pe care le ai dupa tine pentru cel mic este cu in avantajul parintilor si al copilului sa se foloseasca caruciorul.

Mai ales pentru ca acum sunt tot felul de modele, dotate cu atat de multe accesorii caci si ploaia daca vine cel mic tot nu are un disconfort. Cu jucarii, frumos colorate si adaptate varstei si totodata nevoilor un carucior este necesar. Ramane poate totusi nevoia de a incerca adaptarea copilului. Cu toate cele necesare pentru a spori starea de bine este greu de crezut ca acest lucru nu se va intampla mai devreme sau mai tarziu.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *