Probabil, ca femeie, iti va fi putin mai greu sa te obisnuiesti cu problemele aparute acum la nivel global. Faptul ca saloanele de infrumusetare si implicit cele de manichiura si-au suspendat temporar activitatea te poate pune putin in dificultate.

Eu iti recomand sa te bucuri mai mult ca niciodata de tipul liber de care dispui acum. Ai grija de tine, rasfata-te, iar toate problemele vor trece mult mai simplu. Totusi, ce faci cu manichiura ta? Cum o intretii corespunzator singura? Foarte simplu – in cele ce urmeaza iti voi prezenta un model de manichiura cu oja semipermanenta pe care il porti realiza la tine acasa.

Este vorba despre manichiura Bubble Soap, iar pasii de urmat in realizarea acesteia sunt urmatorii:

  • Pieleste bine unghia – atat in mod clasic pentru a-i da forma dorita, cat si la suprafata pentru ca straturile de oja sa se fixeze mai bine.
  • Aplica Primer-ul – acesta are acelasi rol ca o banda dubla adeziva. Atentie insa! Lasa Primer-ul sa se usuce natural pe unghii, fara a introduce mana sub lampa UV.
  • Aplica Base Coat-ul – acest strat este ca un strat conector dintre Primer si oja semipermanenta. Dupa ce ai aplicat un strat cu atentie, fara sa exagerezi cu grosimea lui, introduci mana in lampa cu ultraviolete pentru polimerizare.

Simplu pana aici? Daca da, sa trecem mai departe.

  • Primul strat de oja – aplica cu atentie primul strat de oja in culoarea dorita. Gasesti o diversitate pe oje semipermanente la Nolia Shop – magazin online cu produse si aparatura pentru manichiuriste experimentate, dar si pentru cele in devenire.
  • Pregateste spuma – pentru manichiura Bubble Soap ai nevoie de un vas de apa in care va trebui sa pui putin detergent si sa amesteci totul pana cand apare spuma deasupra. Dupa ce ai facut acest lucru, cu ajutorul unei pensule, culege spuma si aplic-o pe unghii, apoi introduci mana sub lampa timp de 2 minute. Dupa cele 2 minute destinate polimerizarii, sterge cu atentie spuma de pe unghii
  • Aplica Top Coat-ul – acest strat are rol de protectie in principal. Daca nu il aplici, s-ar putea ca in scurt timp, mai ales daca ai de facut niste treburi, sa iti sara oja de pe unghii. Totodata, ofera un luciu inedit, conturand munca pe care tu ai depus-o.

Te invit sa accesezi noliashop.ro pentru a-ti achizitiona toate produsele de care ai nevoie pentru a-ti realiza o manichiura profesionala, chiar la tine acasa.

De Admin

2 comentarii la „Manichiura Bubble Soap – cum o poti realiza chiar la tine acasa?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *