mercedes e coupe suceava

Astazi am avut ocazia sa ii conduc masina lui tata, un Mercedes e coupe din 2010 ,240 cp.

Ce sa va zic…senzatia cand accelerezi?greu de descris:)) . La 240 de cp , cand trece de 2000 rotatii pe minut si porneste turbina parca se deschide un geam,asa un zgomot face iar cuplu cred ca e in jur de 300.

Pacat ca drumul nu mi-a permis sa testez masina la adevarata capacitate, dar sper ca in zilele urmatoare sa fac si acest lucru.Sunt probleme mari in Suceava la capitolul dezapeziri.Ieri am reusit sa stau blocat in trafic intre localitatea Dornesti si Radauti 4 ore…incredibil.E greu de crezut cat de incompetenti sunt cei care au castigat licitatiile pentru dezapazirea strazilor.

Sa va zic concret care e situatia si de ce nu se intervine mai rpd?parerea mea acum….datorita vantului puternic , au gandit ca e mai bine sa dezapezeasca dupa ce se opreste acesta ,pentru a nu dezapezi de mai multe ori  si a”irosi” combustil. Asadar vorbim din nou despre bani.

Ca o idee pentru cei care au masini cu tractiune spate, va sfatuiesc sa puneti in portbagaj vreo 2 saci de nisip, sau sa luati 2 prieteni mai dolofani in spate daca doriti sa nu dati la lopata pe drumurile inzapezite.Comparativ cu celelalte masini cu tractiune fata, eu ma miscam destul de greu, desi cauciucurile de pe masina mea sunt noi.

 

Voi cum va discurcati iarna?

De Admin

Un comentariu la „Mercedes e coupe 350 cdi blueefficiency”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *