Mercedes Benz a anuntat ca firma Garmin va fi noul furnizor de sisteme de navigatie al firmei Mercedes. Sistemul Garmin complet integrat v-a fi introdus in scurt timp in toate modelele produse de Mercedes Benz. In urmatorii patru ani, atat cat au anuntat cei de la Mercedes ca va dura contractual cu Garmin, cumparatorii vor gasi in aplicatiile acestui sistem de navigatie ceva familiar si usor de utilizat. Chiar daca este un sistem nou, cei de la Garmin si-au dat cuvantul ca soferul nu va avea problema in trafic daca este atent si are macar putina experienta in folosirea unui astfel de sistem de navigatie.

Cei de la Gamin au afirmat ca sistemele vor include un mic afisaj secundar pentru informatii de utiliizare prin care vei reusi sa controlezi sistemul prin comanda vocala sau prin intermediul unei comenzi rotative. Sistemul va funcționa, de asemenea, cu sistemul avansat de asistență driver Mercedes-Benz pentru a oferi servicii de localizare pentru „situații dificile”.

Mercedes Benz este al doilea mare producator care adopta sistemul Gamin pentru navigare. Firma auto BMW a folosit prima cu success acest sistem de navigare si s-a declarat foarte multimita de acesta. Acest sistem a intrat si in gratiile altor producatori auto care s-au arata multumiti de grafica buna si navigarea intuitiva. Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l stie un sofer de Mercedes este ca daca sistemul Gamin se strica poate fi inlocuit de la service-urile auto Mercedes cu sistemul precedent. Intr-un studiu realizat de catre cei de la Mercedes s-a aflat ce acest sistem i se potriveste cel mai bine dubei de transport Mercedes vito. Din pacate daca acest sistem se strica mai devreme sau mai tarziu nu-l vei putea cumpara si  inlocui de la service-urile Mercedes pentru ca precedesntele modele nu aveau sisteme de navigare compatibile cu acesta.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *