microcasti suceava

microcasti suceavaDe curand am hotarat sa imi extind afacerile si astfel am inceput un nou bussines.Intrucat gadgeturile pentru convorbiri  discrete sunt foarte scumpe ,m-am gandit ca ar fi util sa achizitionez eu un astfel de set si sa il inchiriez ulterior prietenilor care au probleme pe la diverse examene.Astfel 1000 de euro au fost suficienti pentru a achizitiona toate cele necesare (microcasca+covertalk (dispozitiv, de marimea unui pachet de chibrituri,ce nu poate fi bruiat,camera video camuflata in nasture cu transmisie wireless,placa de captura pentru laptop si desigur o noua societate comerciala)

Microcasti Suceava

Intrucat astfel de dispozitive nu se pot gasi in judetul meu,m-am gandit ca e mai profitabil sa le inchiriez decat sa le vand.Sistemul achizitionat ,mai exact microcasca japoneza mc 400 , este de culoare pielii si nu pune in pericol urechea celui care o foloseste.

Camera Video wireless

Camera video sony, este capabila sa redea pe un laptop sau pe un Tv ,imagini live pe o distanta cuprinsa intre 300 si 800 m in functie de zona din care se face transmisia.Aceasta se camufleaza perfect in nasture,neputand fi detectabila.

Placa de captura

Placa de captura face posibila  capturarea imaginilor redate de camera wileless pe laptopul dvs personal.

Covert talk

Este un dispozitiv,aparut in anul 2012, de marimea unei cutii de chibrituri ce comunica direct cu microcasca ,fara a fi nevoie colier in jurul gatului.De asemenea acesta cripteaza reteaua GSM astfel incat convorbirea dvs sa nu fie bruiata.

 

Business

Asadar, incerc in continuare sa imi extind afacerile.Saptamana viitoare urmeaza paytoshare,un alt site , unde ve-ti putea castiga bani.

Stati pe aproape!

De Admin

8 comentarii la „Microcasti suceava”
  1. societate comerciala noua?eu zic ca mergea si fara.eu zic ca e o afacere anevoiasa asta, mai ales daca te gandesti ca trebuie sa intri in contact cu diverse persoane ca sa faci rost de aparatura.asta e cam pentru baieti cu ceafa lata …

    1. Nu merge fara,pentru-ca e foarte usor sa incalci legea folosind astfel de dispozitive si nu am chef sa merg sa dau cu subsemnatul pe la politie.Asa le dau factura si contract si dorm linistit.Iar in cazul in care strica vriun gadget pot recupera usor banii in instanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *