Astazi voi incerca sa fac un review care va contine mai putine detalii tehnice si mai multe practice ,care influenteaza mai mult persoanele care iti viziteaza site-ul decat motoarele de cautare.Voi vorbi de usurinta cu care este accesat un site si cum este navigarea prin site.

Asadar, voi incepe cu cateva chestii generale:

http://blog.mihaimoga.com/ pr 2 , cu 111 linkuri catre el.In schimb, cand vine vorba de navigarea pentru vizitatori aceasta este destul de dificila  intrucat articolele sunt postate in intregime pe prima pagina si este dificil sa decizi daca te intereseaza sau nu ceva de pe acest blog.Aceasta este o metoda buna doar cand blogul tau este inclinat spre SEO , cand doresti sa obtii un pagerank cat mai mare, nu si atunci cand vrei ca oamenii sa revina pe blogul tau pentru a citi articolele si pentru a lasa feedback.In ultimile saptamani am renuntat si eu la vechiul layout pentru ceva mai friendly pentru vizitatori.

http://wife.mihaimoga.com/ este un alt subdomeniu al blogului tau care este mai bine structurat si mai usor de parcurs.Latimea site-ului alocata pentru continutul articolului este mai mare si poate fi mai usor citit.Chiar mai mult , acesta are si butoanele sociale integrate care le ofera vizitatorilor posibilitatea sa ofere feedback prin butonul like.

http://works.mihaimoga.com/ aceasta este o alta sectiune destul de interesanta dar care probabil inca nu a fost finalizata.Nu pot sa fiu sigur de acest lucru,dar cert este ca mesajul „Congratulations! You have a Joomla! site! Joomla! makes your site easy to build a website just the way you want it and keep it simple to update and maintain” nu are ce cauta acolo.

Asadar Mihai, dupa ce vei considera ca site-ul este terminat, intrand zi de zi pe el , vei observa ca poti face foarte multe imbunatatiri si daca esti un tip perfectionist vei continua sa il imbunatatesti.

De Admin

Un comentariu la „Mihai Moga blog review”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *