advertoriale      Blogosfera este in continua expansiune,iar in ultima vreme tot mai multi isi creaza bloguri mai ales de cand monetizarea acestora este foarte accesibila.Au aparut tot felul de site-uri precum www.articole-sponsorizate.ro ,www.blogmoney.com, www.advertoriale.eu care ofera bloggerilor bani pentru a scrie advertoriale.

 

Daca unele dintre ele isi fac datoria atat fata de bloggeri,  cat si fata de clienti altii pun accent doar pe clienti, lasand bloggerii in voia sorti. In ultima vreme tot mai multi bloggeri se plang de serviciile oferite de cei de la blogmoney.Fiind destui de vechi pe piata,acestia nu au in momentul de fata o imagine tocmai buna printre bloggeri.Am gasit tot felul de articole pe internet despre ei, in care bloggerii se plang ca banii nu le-au mai ajuns ,sau ca au ajuns cu intarzieri foarte mari.Uitati ce zic unii bloggeri despre ei: teapa blogmoney

Pe langa faptul ca nu sunt o societate comerciala si fac concurenta neloiala celorlalte site-uri, intrucat nu platesc taxe si nu ofera factura clientilor acestia nu isi respecta angajamentul nici macar fata de bloggeri, care sunt nevoiti sa astepte zeci de zile pana  sa intre in posesia banilor munciti.La polul opus sunt cei de la www.articole-sponsorizate.ro care fac platile catre bloggeri in aceiasi zi,sau cel tarziu  2a zi,iar cei de la advertoriale.eu platesc pe data de 15 si pe data de 30 a fiecarei luni.Nici cei de la www.advertoriale.eu nu ofera factura clientilor dar macar acestia din urma isi fac datoria fata de bloggeri. Revenind la blogmoney, imi pare extrem de amuzant counterul lor cu mesaje expediate catre blogosfera, care contorizeaza la fiecare 30 de secunde cu +1 mesaj.Eu zic ca aceasta dezinformare duce in zona ridicolului, intrucat postarea unui advertorial la fiecare jumate de minut este imposibila.Nu stiu ce doresc cei de la blogmoney sa obtina prin aceasta dezinformare dar eu cel putin o consider ridicola. De asemenea trebuie sa ii  invatam pe cei de la blogmoney ca “mesajele catre blogosfera” se numesc advertoriale si au un rol deosebit de important in procesul numit SEO (search engine optimization) pentru necunoscatori,optimizarea pentru motoarele de cautarea pentru afisarea site-ului dorit pe primele pozitii in motoarele de cautare. De asemenea nu ar strica se se optimizeze si ei pe cuvinte cheie ca advertoriale,articole-sponsorizate,seo,optimizare seo ,etc.

Acestea fiind spune consider www.blogmoney.ro o bataie de joc atat pentru bloggeri pentru motivele enumerate mai sus,cat si pentru clienti intrucat acestia livreaza advertoriale fara sa aiba cunostinte despre  SEO.

 

Concluzie : Evitati site-ul www.blogmoney.ro

De Admin

7 comentarii la „Monetizarea blogului”
 1. Nu am aplicat nimic la ei deocamdata … si daca tot zici sa evit serviciul lor , atunci nici nu cred ca o sa aplic vreun job la ei .. Chiar nu am stiut aceste informatii , mersi

 2. Recomand în continuare http://www.articole-sponsorizate.ro pentru că în mod clar, îi depăşesc pe ceilalţi din punct de vedere al calităţii şi seriozităţii. Plăţile se fac imediat, joburi constant şi bine plătite, comunicare cu administratorii foarte eficientă şi să nu mai zic de platformă care se dezvoltă în fiecare zi.

 3. La capitolul comunicare stau destul de rau, insa din decembrie 2010 si pana acum nu am avut probleme cu platile – „Total sume platite: 908,47 RON”, minus costurile legate de transferurile prin PayPal, a caror procesare dureaza pana la 30 – 32 de zile cu tot cu transferul pe card. In concluzie, nu sunt de acord cu cei care il considera o teapa, dar asta e doar punctul meu de vedere.

 4. Salutare.
  Doresc sa apelez la serviciile articole-sponsorizate.ro in calitate de client, nu de bloggeri.
  Vreau sa va intreb daca site-ul meu urca in primele pozitii, asa cum garanteaza ei, exista posibilitatea sa „cada” dupa ce „si-au luat mana” de pe el?
  Dezvoltati subiectul si din punctul de vedere al unui client.
  Multumesc Frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *