bulgaria

bulgariaO multime de lume va recunoaste, mai ales de parte americana sau de pe alte continente decat cel al Europei, ca Bulgaria nu este vazuta ca o destinatie de vacanta ideala sau cel putin avuta in vedere. Cu abundenta de oferte de vacante si concedii low cost in tari precum Grecia, in Spania, in insulele Tenerife sau Mallorca, nimeni nu se gandeste sa aleaga un loc despre care stiu prea putine si de care nu au auzit.

Noi, fiind romani, ai avandu-i ca vecini pe bulgari, stim ca, de cele mai multe ori, litoralul bulgar este tot mai luat cu asalt in schimbul litoralului romanesc, care dispune de preturi mult mai ridicate si servicii asemanatoare.  Nu ai prefera cel putin intr-un an sa pleci departe de tara in concediu la mare, intr-o zona in care sa nu fii cunoscut, sa nu te intalnesti cu oameni cunoscuti si sa te bucuri de cultura si privelistile puse la dispozitie de o alta tara?

Adevarul este ca Bulgaria este o tara plina de cultura, istorie, activitati grozave de care te poti bucura in permanenta si de un climat fantastic. Cu aceste lucruri in minte, uite cateva motive principale pentru care ar trebuie sa alegi ca destinatie de vacanta o Europa de Est. Poti merge cu familia, cu iubitul sau iubita, ori cu prietenii din gasca. Este, de asemenea, si o destinatie grozava pentru luna de miere, in cazul tinerilor insuratei.

Primul motiv pentru care se merita vizitata aceasta tara este pentru faptul ca este plina de plaje minunate ale Marii Negre, lucru pe care nu prea il vezi la noi in Romania, desi apa este aceeasi. Toate facilitatile si amenajarile pentru a te simti foarte bine sunt puse la dispozitie de ospitalierii vecini ai nostri. Inca mai ai posibilitatea sa mergi pe plaje mai putin umblate, sa iti gasesti o portiune de plaja goala, unde sa nu te deranjeze nimeni si sa te linistesti aparte de casa si tara ta.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *