heylux

heyluxNu credeam sa ajung sa spun asta, dar se pare ca un loc de munca poate schimba vieti. A mea a capatat o cu totul alta turnura cand am dat de studio Heylux. Aparent un loc de munca, in realitate un loc in care sa iti regasesti viata cu dorintele ei, studio Heylux este pentru mine multumirea totala.

Am inceput sa lucrez la ei acum 2 ani. Si mentionez asta pentru a intelege ca totul este pentru mine un loc in care continui sa lucrez, fara intrerupere. De fapt micile mele pauze exista si se refera la concedii, cand vreau sa plec in vacante. Da, am parte si de asa ceva. Iti poti imagina ca exista un loc in care seful nu este de groaza, ai parte de un salariu impresionant si pe deasupra ai parte si de concedii de vis? Totul sta intr-o singura decizie si anume studio Heylux.

Multumesc tie, studio Heylux

Iti multumesc tie, studio Heylux, pentru ca ai fost sansa mea cand nici nu credeam. Eram intr-o disperare de caz, credeam ca nu am cum sa imi revin din sirul de datoriistudio Heylux. In acel moment ai crede ca eram dispusa sa muncesc oricum; stai linistita, eram deja trecuta prin foc si sabie cum spune bunica pentru ca imi incercasem sansele prin varii locuri de munca. Ajunsesem aici cu speranta ca cel putin de inceput sa muncesc si sa castig rapid cat sa ma pun pe picioare. Iata ca am ajuns mai departe de atat, pentru ca unde te simti bine nu iti mai vine sa pleci.

Multumesc tie, studio Heylux, pentru ca esti locul cu de toate. Stii ca am ajuns la un moment dat sa fiu paranoia crezand ca ce e bun nu ar trebui sa dureze? Am ajuns la un moment dat sa cred ca e prea mult, ca sigur undeva e ceva gresit si un compromis pe care sa il fac. Am ajuns sa cred in cele din urma ca daca voi povesti despre asta lumea fie nu ma va crede, fie ma va invidia peste masura. Si nu imi face placere sa am ochi curiosi asupra mea. Trecand peste asta, sunt multumita ca am parte de tot ce mi-am dorit.

Multumesc tie, studio Heylux, ca esti ceea ce esti si continui sa prosperi si sa imi oferi acest job. Datorita tie sunt licentiata, datorita tie familia mea nu isi mai pierde casa pentru ca platim ratele ba chiar in avans. Nu imi mai este frica de evacuare, ca nu am bani penheyluxtru intretinerea lunara sau pentru un vis maret. Datorita tie sunt ceea ce sunt, sunt omul implinit care nu credea sa ajunga la peste 30 de ani sa isi vada viata atat de bine aranjata.

Multumesc tie, studio Heylux, ca esti cu adevarat un loc de vis in care imi doresc sa traiesc. Te imbratisez cu drag in fiecare zi, sunt omul care munceste de placere, care are satisfactia de a munci pe bani ce ii merit cu adevarat.

De Admin

9 comentarii la „Multumesc studio Heylux!”
  1. se pare ca ai gasit un loc de munca ideal. bravo tie. asa da fata, asa da heylux!

  2. un loc de munca care tea scapat de datorii mai rar. bine k mai sunt j oameni care se gandesc j la altii nu doar la ei…

  3. am auzit si eu de heylux si ca iti dau bani pentru vacante de vis si te ajuta sa inveti si o limba straina. e adevarat?

  4. atunci cand am inceput eu sa lucrez in videochat nu m-am gandit niciodata k o sa am bani si o sa ajung sa imi satisfac toate poftele. acum se pare ca viata este mai frumoasa cu heylux.

  5. unele din noi poate nu gandesc la fel ca tine, dar un loc de munca nu este deloc rusinos atata timp cat il faci din palcere si castigi bani suficienti pentru intretinere.

  6. cea mai buna parte la heylux mi se pare seriozitatea intregii echipe. nu trebuie nimeni sa fie influentat de ceea ce spune lumea, lumea vorbeste…

  7. oare c tb s fak s intru si eu la heylux? dupa cum ai descris este un loc de munk ideal pentru fete

  8. curiosii nu trebuie s aiba grija ta. bine ca ti-ai indeplinit visul j bine k ai reusit sa ajungi unde ai vrut. restul e mai putin important.

  9. presupun ca esti multumita de viata ta si ca ti-ai atins scopurile. sa nu uiti nici o clipa ca esti mai importanta decat judecatile si comentariile altora.

Comentariile sunt închise.