Viata este cum nu se poate mai imprevizibila. Nu stii ce aduce ziua de maine, urmatoarea ora sau anul viitor. Nu este sumbrul care apasa pe constiinta ta insa o secunda poate schimba totul. Unii se gandesc la acest aspect si cu dorinta de a incerca sa controleze ceea ce va putea veni ca neprevazut in viata lor opteaza pentru o asigurare de viata.

De ce ai avea nevoie de o asigurare? Pentru ca este o investitie cum nu se poate mai buna, care iti da acel confort psihic in primul rand ca in cazul in care vei pati ceva vei putea pune la adapost familia sau pana la cazul extrem vei putea benificia tu. Riscurile vietii fac ca acest lucru sa devina o necesitate.  Poate ca in prima faza esti sceptic dar o data cu varsta vine o si mai mare preocupare pentru asigurarea ta.

Ce riscuri sunt acoperite? Cu accent pe faptul ca in cazul decesului beneficiarul sa fie partenerul de viata, familia poti opta pentru o oferta personalizata. Astfel ca poate esti interesat de tipul de asigurare care te despagubeste in cazul unei paralizii, temporare sau permanente sau cazuri asemanatoare de accident suferit.

Partea si mai buna este ca poti opta pentru o asigurare de viata cu termen determinat. Devine astfel o forma de a economisi caci poti cere la data de expirare a contractului dintre tine si compania de asigurari sa iti returneze fondul de pana la acel moment, fie ca vrei sa schimbi compania, fie ca vrei sa te retragi din diferite motive pentru moment.

Care sunt preturile? Totul variaza de la necesitati la posibilitati de plata. Depinde ce valoare ai dori ca acea asigurare sa aiba dar si cat iti vei permite sa platesti pentru ea, deci bugetul de familie. Iar pe langa aceste aspecte suma pe care va trebui sa o platesti depinde si de stilul tau de viata, de varsta, de meseria pe care o practici care poate te va face un candidat cu risc ridicat de a suferi accidente.

Este indeajuns sa te gandesti mai serios la o asigurare de viata?

 

De Admin

Un comentariu la „Necesitatea unei asigurari de viata”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *