Pentru persoanele care sunt ingrijorate in ceea ce priveste cancerul de prostata, pot sa va spun ca specialistii au gasit o noua modalitate de a preveni cancerul de prostata. Cum anume? Acestia au gasit o solutie care se bazeaza pe plasturi. Cine ar fi crezut, nu?

Acesti plasturi ar putea constitui o alternativa ieftina si eficienta la ratamentele din prezent pentru cancerul de prostata. Astazi, boala incearca sa fie tratata cu injectii pentru a fi scazut nivelul de testosteron, dar exista si efecte secundare asemanatoare celor resimtite de femeile care au intrat la menopauza, inclusiv la nivelul oaselor. Mai mult, se poate instala si diabetul.

In cadrul cercetarii pacientii au fost impartiti in doua grupuri, respective o parte din acestia fiind tratatati prin metode traditionale, iar cealalta prin plasturi cu estrogen, observandu-se astfel ca cel de-al doilea tratament a fost unul eficient.

Studiul se bazeaza pe faptul ca atunci cand se administreaza estrogen,  care este hormon feminin, in organism scade nivelul de testosteron, fapt ce incetineste evolutia bolii.

Totusi, administrarea hormonului pe cale orala nu reprezinta o varianta deoarece ficatul ar putea suferi.

Interesant ca cei care vor sa scape de cancer sa poate folosi pur si simplu un plasture. Simplu si util asadar sa puteti scapa de cancerul la prostata.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *