Cand cineva vorbeste de smartphone-urile Nokia, mai mult sau mai putin ne vom gandi ca aceste ruleaza platforma Windows asa cum Nokia a fost asociat cu sistemul de operare mobil de la Microsoft de mai multi ani deja. Ei bine, se pare ca lucrurile au luat o turnura diferita odata cu anuntul ca nokia a decis sa se foloseasca Mobile World Congress 2014 pentru a dezvalui un trio de telefoane numite Nokia X, X+ si XL. Ele vor avea preturi cuprinse intre cele ale telefoanelor Asha si Lumia.

Noua familie Nokia X va aduce odata cu calitatea hardware si cea a design-ului, o gama larga de culori. Noul ecran de start va oferi o metoda mai simpla si eleganta de a utiliza functiile telefonului. Mai mentionam deasemenea ca au introdus o versiune noua a popularului centru de notificare Fastlane, ce poate deveni categoric o a doua pagina de start.

Vei gasi deasemenea faptul ca serviciile Nokia combinate cu cele ale Microsoftului functioneaza perfect. Va puteti bucura de noul sistem maps care functioneaza foarte bine si offline. Nu numai atat insa. Nokia MixRadio iti permite sa te bucuri de sute de streamuri offline si online cu muzica de calitate. Exista deasemenea si posibilitatea de stocare in cloud la Microsoft OneDrve cu 7GB spatiu gratuit cu care sa pornesti.

Toate trei telefoane Nokia vor rula procesor Qualcomm Snapdragon Dual Core si vor detine sistem Dual SIM. Telefoanele vor veni instalate cu alte aplicatii cum ar fi BBm, Plants vs. Zombies 2, Viber, Vine si Twitter.

Nokia X va fi modelul de baza din cele trei cu un ecran LCD IPS de 4 inch, 512 RAM si o camera de 3 MP. Modelul Nokia X vine cu 768 MB RAM, un card microSD de 4 GB, in timp ce ultimul insa nu cel din urma, Nokia XL de 5 inch va avea 768 MB RAM, un slot de microSD si doua camere, una de 5 MP si una de 2 MP.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *