Avand printre cele mai bune specificatii in domeniu, un ecran excelent si S Pen plus un exterior mai placut, Note 3 este o piesa impresionanta de hardware. Cu toate acestea, are un munte de caracteristici ce pot fi pentru multi, coplesitoare.

Plusuri

  • Durata de viata mare a bateriei
  • Ecran excelent
  • Performanta si specificatii de varf
  • Arata mult mai bine decat versiunile anterioare de Galaxy Note
  • Ruleaza Android 4.3, cea mai noua versiune

Minusuri

  • S Pen-ul inca nu pare sa fie ceva obligatoriu
  • Are prea multe caracteristici ce pot fi coplesitoare pentru unii
  • Plasare slaba a boxei

Cand Samsung a lansat pentru prima data Galaxy Note in 2011, multi analisti si revieweri au descris dispozitivul touchscreen de 5.3 inch ca fiind prea mare pentru mainile obisnuite.

Cu toata acestea, iata-ne aici, doi ani mai tarziu si Samsung are pe piata peste 40 milioane de dispozitive Note. Chiar daca prea mari (asa cum se spunea acum doi ani) tabletele au fost foarte profitabile pentru producatori.

Cu o competitie deja foarte mare, Samsung Galaxy Note 3 se pastreaza in top. Arata exact asa cum se vorbeste despre ea. Are un procesor Quad-Core la viteza de 2.3 GHz, 3 GB RAM si un ecran AMOLED de 5.7 inch.

Spre deosebire de exteriorul din plastig pe care il gasim in cazul marii majoritati a smartphone-urilor si tabletelor, Samsung a ales sa mearga cu o carcasa spate acoperita cu piele. Tableta este mai usor de tinut datorita texturii.

Cu toate acestea, tot recomandam achizitionarea unei carcase daca vreti sa protejati intact acel spate din piele. Poate fi foarte usor deteriorat.

Samsung Galaxy Note 3 nu lasa loc de comentarii sau plangeri. La 5.7 inch, este doar cu putin mai mare decat vechiul Note 2. Rezolutia de 1080p este exact ce asteptam de la acest model. Ofera aproape dublul pixelilor fata de ecranele Retina de pe iPhone-uri.

Asa dupa cum aminteam si la inceput, singurul minus (si acesta doar pentru unii) ar putea fi faptul ca are o aglomeratie mare de caracteristici, aplicatii, senzori.

 

De Admin

Un comentariu la „Noul Samsung Galaxy Note 3”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *