O locatie aparte cu standarde de calitate- Pensiunea Santa Fe

Sa fugim de cotidian, sa cunoastem noi locuri care sa ne inspire si care sa ne aduca in acel punct de relaxare este idealul pentru toti. Insa cum asteptarile sunt de inalta clasa la fel trebuie sa fie si selectia ta in ceea ce priveste locul de cazare. Cu oferte complete, un loc de vis este Pensiunea Santa Fe.

Bazandu-se pe un design modern in imaginea de ansamblu acelasi principiu defineste cele 44 de locuri disponibile. Poti opta pentru o camera single, dubla, matrimoniala si o data cu cazarea ta aici ai la dispozitie o serie lunga de facilitati. Pe langa ambientul locului, atragator de la prima vedere si primitor de indata ce te cazezi aici, camerele au telefon, baie cu dus pentru rasfatul tau, acces la internet. Cu aer conditionat si senzor de fum, cu televizoare de ultima generatie tot ceea ce va sta la dispozitie reprezinta siguranta si nivelul de confort.

Si nu va conta numai partea de design si dotarile pentru fiecare client caci vorbind la scara larga pensiunea te scuteste de grija parcarii, mai cu seama pentru ca este monitorizata video. Cu o terasa de vara, plasata strategic la ultimul etaj rasfatul si relaxarea capata alte dimensiuni.

Insa ceea ce surprinde mai mult este zona de spa-wellness. Cum altfel sa iti asiguri un sejur perfect fara un masaj, fara un timp rezervat numai pentru tine? Aici gasesti sala de fitness pentru a nu-ti iesi din ritm pe timpul plecarii, baie de aburi, sauna si bar pentru a completa cerintele pe care ai putea sa le ai. Si partea excelenta este ca nu va trebui sa platesti suplimentar pentru aceste servicii fiind cazat in aceasta pensiune.

Indiferent de scopul vizitei tale, de durata si interes de la cel personal la cel de organizare a unui eveniment restaurantul delecteaza cu bunatati de tot felul, pensiunea rasfata clientii si cu room service, deci ce mai astepti pana sa iti faci o rezervare? Detaliile suplimentare le vei gasi pe http://pensiuneasantafe.ro.

 

 

Articole create 605

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus