masini second hand

Achizitia unei masini second hand este o decizie foarte grea, pentru ca in principal aceasta tine de valoarea masinii precum si de unele caracteristici esentiale care trebuie luate in considerare, motiv pentru care necesita o studiere indeaproape a masinii.

Se spune ca exteriorul masinii este cel mai important element care ne ofera informatii in ceea ce priveste uzura masinii, si mai apoi reprezinta un bun mijloc de negociere cu vanzatorul. In calitate de cumparator, trebuie sa luam in considerare stratul de vopsea, care daca este prea gros, atunci cu siguranta acesta acopera unele daune sau zgarieturi. Cea mai buna solutie pentru a verifica stratul de vopsea este sa deschidem portiera si sa ne uitam dupa indicii care sa reflecte un al doilea strat de vopsea.

Evaluarea luminilor de ceata si a farurilor este esentiala pentru ca in primul rand asigura o deplasare corecta pe timp de noapte si mai apoi se determina certificarea masinii. Aprinderea intrerupatorului de ceata si verificarea luminozitatii este cea mai buna solutie pentru a depista unele probleme la sistemul de electricitate al masinii.

Interiorul masinii trebuie sa fie cel care stabileste pretul final al masinii, pentru ca, in cazul in care sunt nereguli in ceea ce priveste tapiteria, structura scaunelor sau uzarea covoarelor si a huselor. In functie de vechimea acestora, vanzatorul determina un pret estimativ al masinii, incat este indicat sa urmarim orice urma de uzura, orice zgarietura de bord, orice defectiune la sistemul de racire, la sistemul electric sau la sistemul de centraliazre.

Nu trebuie sa uitam nici de motorul masinii, incat este util sa ne uitam ca seria si numarul acestuia sa corespunda cu ceea ce scrie in cartea de identitate al autovehiculului, pentru a nu ne confrunta cu eventuale probleme in circulatie. O buna recomandare este sa vedem cand s-a facut ultima inspectie tehnica si modul in care vechiul proprietar a avut grija de masina.

De Admin

Un comentariu la „O masina second hand”
  1. Atunci cand cumperi o masina second hand trebuie sa fii foarte atent la mai multe aspecte, pentru a nu-ti lua teapa sa spun asa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *