stailer

Generatia care iubeste tehnologia este activa in toate mediile online. Orice informatie si punct de interes le este accesibila. Online este mai simplu in tot ceea ce faci, mai putin atunci cand nu stii „cu ce se mananca” acest domeniu de comunicare. Generatiile care au crescut printre carti si jocuri in fata casei de dimineata pana seara se adapteaza mai greu si prefera variantela clasice.

De aici porneste „batalia” dintre generatii cu privire la modul de operare in diferite situatii. Millenials prefera mesajele text si se ingrozesc atunci cand le suna telefonul, iar celelalte generatii nu vor sa auda de tastat un text care deseori le ia mult timp. In multe arii online ajuta la economisirea de timp, la fel face si Stailer cand vine vorba de porgramarile la salon.

Apelurile telefonice

De ce sa te neglijezi si sa eviti o vizita la salon din cauza ca trebuie sa dai zeci de apeluri la diferite saloane? Stiu ca primesti de cele mai multe ori raspunsuri negative si toate locurile sunt ocupate. Aici metoda clasica nu da roade si este doar o mare pierdere de timp.

Atat stilistii care vorbesc non stop la telefon isi intrerup munca si verifica agenda care de multe ori are loc liber doar cand tu esti ocupat. Cand suni la salon te opresti si tu din ceea ce ai de facut si iti rezervi zeci de minute pentru acest aspect. De ce nu spui stop acestei pierderi de timp? Stailer.ro a fost creat exact din aceste motive, de a te ajuta – vezi aici detalii extra. Poate ti se pare dificil sa accesezi internetul, dar platforma are un mod de operare foarte usor si nu trebuie sa fii as in ale calculatorului. Este conceput pentru a usura viata si pentru a fi disponibil tuturor varstelor. O mana de ajutor pentru oricine vrea sa investeasca in aspectul sau.

Platforma este gratuita si poate fi utilizata si fara cont. Doar accesezi site-ul si de acolo pasii pe care trebuie sa ii urmezi sunt simpli si exact la indemana ta. Selectezi ce iti doresti si finalizezi. Acesta este tot procesul prin care treci si iti ia doar cateva minute. 

Modul online pentru rezolvarea problemelor

Pana in acest punct am lamurit deja ca mediul online este  mai avantajos din toate punctele de vedere, dar cel mai importante sunt punctele forte pentru o programare la salon prin intermediul Stailer.

Orice serviciu de care vrei sa beneficiezi, fie ca este vorba de cautarea unui salon de epilare definitiva pentru femei, manichiura, coafura sau alte servicii de beauty, poti gasi oferte pe Stailer. Activeaza momentan in 4 orase mari, dar are planuri de extindere in toata tara cat de curand, asadar este un domeniu de interes pentru oricine. Platforma afiseaza doar punctele de interes si rezultatele convenabile pentru tine. In functie de ziua si ora la care le selectezi vor aparea saloanele dinsponibile cu poza si lista de preturi al stilistului. Alegi mult mai usor pe cine consideri potrivit pentru tine si programarea este realizata. Simplu si usor!

Contact:

support@stailer.ro

De Admin

4 comentarii la „Online versus apel telefonic pentru o programare – Stailer rezolva dilema”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *