Cu toate presupun ca ne plangem ca iarna nu are grija de parul nostru si ca devine mai greu de ingrijit. Cu toate acestea, specialistii recomanda anumite “trucuri”, daca as putea sa le numesc asa, de care sa tinem cont pentru a avea un par perfect, chiar si iarna.

Pentru ca toate stim ca fara o protectie, parul nostru devine uscat si ajunge sa se despice mult mai repede, haideti sa vedem ce sfaturi ne ofera specialistii pentru a ne ingriji parul.

Primul pas il reprezinta hidratarea acestuia, deoarece iarna parul devine mai uscat,  din cauza temperaturilor scazute. Asadar, hidratarea reprezinta un pas foarte important.  Indicat este sa folosim cel puţin o dată pe săptămână un tratament sau o mască de păr puternic hidratante. Cele mai potrivite, parerea mea, sunt cele cu ulei de masline.

Al doilea pas este folosirea unui balsam de par, care nu trebuie sa lipseasca din ingrijirea parului. Balsamul pentru par uscat ne este de ajutor iarna deoarece previne electrizarea si dispicarea firelor. Un alt beneficiu este acela ca regenereaza parul si totodat, devine mai usor de pieptanat, prevenind ruperea acestuia.

Urmatorul pas este evitarea folosirii aparatelor, de genul ondulator sau placa de par, care deterioreaza parul, deoarece acesta este deja foarte sensibil din cauza temperaturii.

Daca totusi luam decizia de a usca parul cu foenul, e bine macar sa folosim niste temperaturi mai scazute.

Din cand in cand, trebuie sa nu uitam sa ne tundem varfurile pentru ca parul nostru sa nu devina unul uscat.

Si nu in ultimul rand, indiferent ce produse folosim pentru ingrijirea parului, trebuie sa avem grija ca dieta noastra sa fie una sanatoasa si echilibrata pentru ca parul nostru va arata daca stiul de viata nu e unul sanatos sau nu.

Sper ca va vor folosi aceste sfaturi si trucuri si sper ca veti avea grija de parul dumneavoastra asa cum trebuie. Pentru ca trebuie sa fiti frumoase.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *