masini scumpe

Am observat ca in ultima vreme parcul auto al Romaniei a fost innoit probabil datorita programului rabla , dar si a romanilor care muncesc in strainatate si ajung astfel sa cumpere masini din occident, unde la preturi relativ mici gasesti masini bune.

Avand in vedere ca diferenta dintre bogati si saraci este tot mai mare, iar clasa de mijloc incepe sa lipseasca din Romania,s-a creat astfel o tara a extremelor, unde un numar mic de oameni controleaza piata economica , oameni care castiga sume foarte mari de bani si cealalta extrema,unde oamenii traiesc la limita de subzistenta.

In ceea ce priveste parcul auto insa,aici pare sa existe o clasa de mijloc si o clasa business, intrucat romanul, chiar daca nu are un acoperis deasupra capului sau ce baga in gura, cand vine vorba de masini fac mari eforturi pentru a putea plimba vara pe faleza o masina cat mai scumpa.Sa stiti ca avea dreptate Puya in versurile sale cand zicea „romanii conduc masini mai scumpe decat casa in care stau”.

Personal aprecieaz foarte mult romanii care au avut curajul si au plecat in lume in cautarea a ceva mai bun si acolo, muncind au furat knowhow-ul si au venit in tara unde au inceput propia afacere.

Revenind la parcul auto din Romania, intalnim aici masini de lux,masini care costa peste 50.000 euro conduse de cele mai multe ori de antreprenori care fac evaziune fiscala.

Asta e Romania in care traim,tara unde imposibilul este posibil.

De Admin

Un comentariu la „Parcul auto al Romaniei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *