Calatorie

CalatorieSa aveti lucruri in comun, insa sa nu fie o clona. Sa gasesti un partener cu care ai lucruri in comun este ca un vis devenit realitate pentru noi, in evenimentul rau ca nu se intampla. Cu toate acestea nu ai vrea ca acea persoana sa fie geamanul tau de personalitate. Ei bine ai nevoie de cineva cu idei diferite si o perspectiva care nu este a ta. Cineva care reuseste sa-ti imbunatateasca experienta de calatorie si invers. Pe scurt, cineva care iti imbunatateste nebunia.

Iti permite spatiu. Prietenul tau trebuie sa fie cu mintea deschisa la faptul ca nu va fi in spatele tau pe durata calatoriei, fiindca nu te afli in luna de miere. Ambii aveti nevoie sa va tineti propriul curs pentru o anumita duratie, cand cineva vrea sa mearga la muzeu si celalalt vrea sa mearga la plaja. Insotitorii de calatorie nu trebuie sa faca totul impreuna si aceasta este frumusetea parteneriatului lor. Acest lucru trebuie sa fie amicabil.

Dar nu se supara sa fie in proximitate cu tine. Partenerii de calatorie ar putea fi nevoiti sa-si imparta camerele, corturile si baile, fiind unul langa altul foarte mult timp, in calatorii obositoare si sfarsind fara sa vrea sa se ucida intre ei. Obiceiurile trupesti pot fi un motiv major de disputa intre partenerii de calatorie, de aceea este bine sa fii foarte clar de nivelul de toleranta a celui de langa tine. Familiaritatea ofera un anumit nivel de confort, dar prea mult ar putea sa aduca dispret. Fii deschis la ceea ce poti si nu poti suporta si ar trebui sa fii bine, daca nu cu adevarat fericit.

Indiferent ce ar fi, ar trebui sa nu ignori niciodata vocea din capul tau, daca incepe sa te avertizeze. Cel de-al 6-lea simt al tuturor este capabil sa observe pericolul.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *