Afacere Virtuala

Afacere VirtualaIa actiune. Poti sa ai toate cunostintele de care ai nevoie in cap, dar cu ce te ajuta daca nu faci nimic in aceasta privinta? Am invatat asta din experienta. Acum ma concentrez pe a face ceva mul mai mult decat strangerea de informatii.

Da, incerc sa gasesc informatii, dar nu incerc sa fiu perfect. Exista o linie intre a sti ceea ce faci, si a incerca sa stii totul pentru a preveni orice greseli.

Gasirea unui mentor. Gasirea unui mentor a fost intotdeauna o strategie eficienta pentru mine. Un mentor te va ajuta ghidandu-te, si ajutandu-te sa eviti greseli evidente.

Modul in care gasesesti un mentor este pur si simplu cautand pe cineva care rezoneaza cu tine, cu cinceva care face deja ceea ce vrei tu sa faci, apoi cere-i sfatul.

Nu reinventa roata. Vad o multime de oameni vrand sa creeze o afacere online in modul lor, dar ceea ce nu realizeaza este ca ar putea deveni de succes mult mai repede urmand pasii unui om care deja are succes.

Acest lucru nu inseamna ca ar trebui sa-ti abandonezi abilitatile creative. Inseamna pur si simplu ca ar trebui sa iei calea cea usoara si sa urmaresti instructiunile pana cand ai reusit sa faci un venit. Dupa ce ai experimentat succes, poti sa incepi sa experimentezi de unul singur.

Rabdare. Daca vrei sa ai succes online, ai nevoie de rabdare. Este ciudat, fiindca atunci cand te gandesti la crearea unei afaceri online, vei primi instant sentimentul ca ar trebui sa se intample repede, cel putin asa am crezut eu.

Realitatea este ca probabil iti va lua 6-12 luni sa faci ceva, asa ca fii rabdator si gaseste ceva care iti place sa faci. Gaseste ceva care te va face fericit, chiar daca nu faci prea multi bani din acel lucru.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *