pavaj permeabil

pavaj permeabilStiai ca exista un nou tip de pavaj care te ajuta foarte mult pe timp de ploaie si pe vreme rea? Stiai ca a ta curte si gradina pot sa se lipseasca de pericolul de a mai fi inundate datorita unui nou tip de pavaj? Daca nu, atunci afla despre pavajul permeabil. Da, asa dupa cum si suna denumirea acestuia, pavelele in cauza absorb apa si umezeala si permit o mai buna circulatie prin curte sau gradina dupa o ploaie abundenta.

Este foarte posibil sa se intample ca, la un moment dat, sa se produca inundatii de mari proportii sau chiar si probleme mai mici care sunt suficiente pentru a umple gospodaria de apa. In acest caz, sunt recomandate pavelele permeabile. Atunci cand nu exista asemenea tipuri de pavaje folosite in exteriorul locuintei, apa nu are pur si simplu unde se scurge, asa ca se aduna la un loc, in baltoace.

Pavajul permeabil este solutia pentru efectul de piscina sau de baltoaca, despre care spuneam. Orice fel de proprietar din orice tip de mediu, rural, urban sau suburban poate beneficia de rezultatele nemaipomenite ale unui astfel de produs pentru pavat. Cum functioneaza un asemenea tip de material? Pavajul permeabil este un tip de material de pavat care este realizat cu atentie dintr-o pasta facuta din ciment si apa care este, mai apoi, amestecata cu particule agregate, care sunt, de obicei, facute din piatra.

Acest amestec, spre deosebire de alte varietati traditionale, nu contine deloc particule de nisip, care lasa spatiu in jurul agregatului mai degraba decat formeaza un material solid. Asa se formeaza o substanta permeabila prin crearea de goluri prin care se poate, mai apoi, scurge apa. Si totusi, acest tip de pavaj prezinta un dezavantaj. Nu este atat de rezistent, din cauza golurilor pe care le prezinta. Pentru asta se pot adauga aditivi pentru a obtine puterea dorita, in functie de proiect.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *