paytoshare

Dupa 3 luni de zile, multe intalniri si mai ales, multa munca astazi suntem bucurosi sa anuntam ultimul proiect marca e-advertising , www.paytoshare.ro .Gandit ca o platforma de tranzactionare intre cei care detin conturi pe retelele de socializare si cei care doresc sa se promoveze pe retelele sociale,  este cea mai eficienta metoda prin care te poti promova pe retelele sociale.Astfel indiferent in care categorie te situezi , trebuie neaparat sa incerci aceasta unelta de promovare in mediul social.

Promoveaza-te in mediul social

Desi momentan platforma functioneaza doar pentru facebook, in curand aceasta va fi disponibila atat pentru twitter cat si pentru google+.

Cu doar un singur leu mesajul tau poate ajunge pana la 500 de oameni sau chiar la  mai multi, daca produsul comercializat de tine este distribuit/placut de catre pritenii celui care da share.Pe langa share, advertiserii vor primi si like ceea ce inseamna ca acea persoana va subscrie la viitoarele sale updateuri.

Castiga bani cu paytoshare

Asa este, puteti castiga foarte usor bani cu paytoshare , folosind contul tau  de facebook si distribuind mesajele clientilor pe peretele tau.Castiga astfel  60 de bani (0.6 ron) pentru fiecare share. Banii ii poti retrage in paypal cand ai minim 5 ron in cont sau prin transfer bancar la 50 ron.

Nu trebuie sa iti creezi cont, logheaza-te direct cu contul tau de facebook si incepe sa castigi bani , distribuind mesaje catre pritenii tai.

De asemenea in cel mai scurt timp , vom oferii si un sistem de afiliere prin care veti putea castiga 10% din ce investesc clinetii adusi de tine.Atentie, vei primi 10% de fiecare data cand, clientii adusi de tine creaza o campanie.

Se poate si mai bine de atat, odata ce un vizitator acceaseaza site-ul prin link-ul tau de referal, aceasta va fi considerat timp de 1 luna de zile , referalul tau.

 

Asadar, ce mai astepti?Castiga bani cu paytoshare.

De Admin

12 comentarii la „Paytoshare.ro ,castiga bani distribuind continut pe retelele sociale”
      1. mie in contul meu apare in meniu in centru cu: Comanda o noua campanie, Statistici campanie, Profilul tau si Suport … atat …

        unde pot aplica o campanie sa castig bani ?:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *