Pinuri promovate Pinterest

Pinterest intra si ei in reclame

Pinterest isi extinde primele ofertele de reclame majore, Promoted Pins, pentru toate afacerile in speranta surprinderii dolarilor din reclame de la afaceri de marime mica pana la mijlocii. Pinterest, ce are sediul in San Francisco, a anuntat joi ca toate afacerile vor fi in curand capabile sa plateasca pentru promovarea continutului lor in cautari si feed-uri de categorii pentru acest serviciu. Pinterest a promovat pin-uri pentru prima oara pentru a plati advertiserii in mai, testand programul cu o multime de advertiseri mari.

Compania foloseste ceea ce numeste unealta „realizeaza-o singur” care va permite afacerilor mici sa-si configureze propriile promotii ce merg mai departe. Compania testeaza o noua unealta cu o multime de SMB-uri inainte de o lansare desavarsite, si alti advertiseri interesati pot aplica pentru program. Advertiserii vor plati de fiecare data cand un utilizator face click pe reclama lor.

Pinterest a anutat o noua unealta extinsa de analytics realizata pentru a furniza un feedback mai bun despre cum se descurca reclamele companiilor. Dashboard-ul de analytics, ce apare incet la toate conturile de afaceri de pe Pinterest, include date despre impresii, click-uri si repin-uri despre continutul companiei.

Acestia spera ca afacerile vor identifica care din pin-urile lor se descurca cel mai bine, si decid sa puna banii din reclame pentru a stimula folosirea platformei. Aceasta strategie de reclama a devenit foarte pupulara printre alte retele sociale. Facebook si Twitter amandoua ofera reclame promovate in feed-ul dwe continut, si Google este bine cunoscut pentru reclamele promovate in rezultatele cautarilor.

Dolarii din afaceri mici sunt o comoditate valoroasa printre companiile de tehnologie. Multe SMB-uri nu au bugetul sa faca reclama pe toate canalele retelelor sociale, asa ca sunt fortati sa aleaga o extindere mai mare decat brandurile mai mari, cum ar fi Coca Cola sau Nike.

Investititorii Pinterest, care au evaluat recent compania la 5 miliarde de dolari, spera ca viitorul include o multime de Pin-uri Promovate.

Articole create 606

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus