Fumatorii stiu ca acest viciu nu este in favoarea lor insa cand te-a acaparat nu poti atat de usor sa renunti. Trebuie sa ii cauti un substitut, sa gasesti placerea de a face in altceva dar ramane insa dependenta de nicotina. Cum o rezolvi? Crezi ca reducerea numarului de tigari pe zi te ajuta? Plasturele anitfumat este o metoda ingenioasa care promite rezultate.

Cum actioneaza? Este in aparenta un simplu plasture pe care il aplici indicat in zona umarului sau pe spate, un mic accesoriu pe care il vei avea insa aproape fara sa-l simti. Actioneaza continuu, o noua zi un nou plasture si vine in ajutorul celor care au o problema serioasa in a se lasa de fumat. Atentie insa determinarea trebuie sa-ti apartina caci nu vorbim de un plan psihlogic pe care acest plasture il poate compensa. Desi actionand asupra centrilor nervosi iti insufla pofta de viata astfel ca nevoia de nicotina sa nu existe.

Constiend fiind de faptul ca prima zi nu poate aduce instant marea schimbare totusi fiecare dintre voi trebuie sa aiba un aport in a-si gasi determinarea necesara, puterea, vointa de a uita de fumat. Poti lejer si in paralel sa combini metodele si sa cauti ce e mai bun pentru tine.

Nu vine cu contraindicatii ci cu sfaturi de a pricepe mai bine metoda, de a folosi plasturele cum trebuie, de a oferi timpul necesar pentru efectul scontat. Si chiar si cand crezi ca ai scapat din ghearele viciului poti sa folosesti in continuare plasturele, pentru inca 3 sau 4 saptamani pentru a nu fi usor tentat in imediata perioada sa revii de unde ai plecat.

Promite multe, la unii functioneaza la altii mai putin. Este totusi un minim de efort pe care il faci si vine cu un plus macar de curiozitate. Cu un pret accesibil si cu mult sub „investitia” in tigari te poti baza pe aceasta metoda fara rezerve.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *