pluginuri

pluginuriAstazi o sa va recomand cateva pluginuri pentru browser pe care le folosesc si eu.Acestea va vor ajuta sa evaluati un site/blog in cateva secunde.

 

Alexa traffic ranker

Alexa.com este un serviciu dezvoltat de  Amazon.com.

Daca nu stii ce este Alexa, iti voi da raspunsul imediat.Alexa.com este un serviciu care ofera un top al tuturor site-urilor de pe  internet.Precum google acesta va indexa site-ul tau in cateva zile dupa lansare.In lume sunt instalate peste 10 milioane de pluginuri de oferite de alexa.com, acestea avand rolul de a afisa rankul alexa al site-ului vizitat si totodata de a trimite statistici despre siturile pe care le vizite, catre main server care genereaza astfel acest top mondial.Interesant nu?Cele mai populare site-uri sunt : facebook locul 1,google.com locul 2,youtube.com locul 3 , etc…

Daca iti vei instala acest plugin ,iti vei scadea si tu rank-ul blogului tau si al tuturor site-urilor pe care le vizite,facandu-le astfel mai valoroase.Pluginul poate fi gasit pe alexa.com sau in google webstore pentru cei care folosesc cel mai bun browser :))

 

Google Pagerank checker

Despre algoritmul pagerank am tot vorbit in articolele precendente .Astazi va zic ca nu este necesar sa intrati mereu pe site-uri dedicate pentru a afla pagerank-ul unei pagini ci puteti integra aceasta facilitate chiar in browserul dvs.Este suficient sa cautati in Store-ul browserului dvs google pagerank si veti gasi sute de astfel de extensii.

In mod cert folosind acest plugin veti economisi mult timp.

 

Pluginul Nofollow

Acest plugin va sublinia linkurile nofollow din paginile web.Inafara faptului ca popularul site Facebook va arata destul de subliniat, pluginul este foarte util daca doriti sa monitorizati linkurile de prin blogroll-uri sau cele din advertoriale.Astfel veti detecta foarte usor linkurile nofollow nemaifind nevoie sa accesati codul sursa al paginii web.

 

Tu ce pluginuri mai folosesti?

 

 

De Admin

9 comentarii la „Pluginuri recomandate pentru browsere”
  1. Eu folosesc Page Rank Status pe Google Chrome si este foarte util! Din ce imi aduc aminte am vazut un articol pe blogul de la Articole Sponsorizate despre acest plugin, l-am instalat si sunt foarte multumit de acesta! Chiar acest tip de plugin cautam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *