Suntem atat de diferiti, de la caracter la modaliatea de a lua decizii si vrand nevrand se face o diferenta si intre sexe. Ai fi surprins poate de tine chiar cum ajungi in anumite situatii de viata. Si cand crezi ca senzationalul nu mai exista povestea lui Kristen Beck este una fabuloasa.

Dorind sa intre in cadrul armatei s-a supus unor tratamente hormonale pentru a deveni barbat. Asta pentru ca in legile americane nu se accepta o situatie pe care Kristen o traia. Si pentru dorinta sa arzatoare misiunea s-a indeplinit indeplinita. A participat si la misiunea ce il viza pe Osama si a castigat medalii care ar face mandru pe orice barbat, mai cu seama ca s-a intors cu bine din misiune. Insa dupa 20 de ani de a fi barbat dorinta de a redeveni ce a fost a primat. Din nou cu tratamente hormonale acum se prezinta ca fiind femeie.

Partea care desigur a socat a fost faptul ca s-a decis sa faca publica aceasta identitate. Cel care a fost un barbat curajos in lupte, Chris asa cum colegii il stiau este acum, si ca si pana cand sa se decida asupra meseriei, o femeie. Controversa este cert si asupra celor care o cunosc, pentru cei care l-au cunsocut de asemenea. Si asta da poveste de viata. A si scris o carte pe baza faptelor reale pana la urma chiar daca pare cu o urma de fictiune. „Princess Warrior” este printesa razboinica din multe puncte de vedere, de la acceptare la concretul de a se schimba „dupa sufletul sau” si pentru munca sa in armata in egala masura.

Ideea in sine nu este una iesita din comun vizinad aria de transsexual. Nu este nici prima nici ultima poate care face o astfel de schimbare. Insa nu in ritmul acesta!

De Admin

Un comentariu la „Povestea soldatului si a femeii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *