studio de videochat in Bucuresti Prime Studios

Prime Studios este unul dintre cele mai renumite studiouri de videochat din Bucuresti, locul unde visele pot deveni realitate pentru multe femei. Pe premisa “Tu creezi fericirea, banii o intretin!”, studioul vine cu oferte financiare, cat si cu alte beneficii pentru acele modele care isi doresc sa faca o cariera in aceasta industrie.

Aceasta industrie se dezvolta de la an la an tot mai mult in Romania si asta pentru ca ofera pachete financiare tot mai mari, creeaza o atmosfera cat mai placuta pentru modele, nu cer experienta in domeniu, iar munca este una usoara si flexibila.

Spre exemplu, prime-studios.ro ofera pentru inceput un salar fix de 3.000 ron plus un bonus de 500$ in prima luna, pentru a garanta o stabilitate financiara. Pentru modelele care isi doresc mai mult, pot lucra peste program, iar orele vor fi platite dublu, la fel si bonusul.

In plus, pentru cea care a lucrat cel mai mult intr-o luna, echipa o rasplateste cu un city break de vis.

Prime Studios – drumul spre succes

Prime Studios nu cere experienta in domeniu, ci mai degraba determinare si vointa din partea modelelor. Ofera traininguri speciale pentru ca fiecare angajata sa invete secretele din spatele succesului.

Si pentru ca este un domeniu in care se cere cunoasterea limbii engleze, cele care nu stapanesc foarte bine aceasta limba, vor primi si in acest sens training gratuit.

Comparativ cu alte domenii de activitate, aici programul de munca este foarte flexibil. Adica, modele isi pot alege cum doresc sa lucreze, dimineata, intermediar sau seara, astfel incat viata lor personala sa nu fie afectata. Acestea lucreaza intr-un mediu foarte placut, de lux, unde vor avea parte de aparatura de ultima generatie pentru ca rezultatele sa fie pe masura.

Pot alege, de asemenea, intre videochat-ul adult sau non-adult, in functie de cati bani vor sa castige.

Prime Studios pune un accent deosebit pe calitate, flexibilitate, dar si incredere, pentru ca in acest fel, lucrurile vor functiona corespunzator.

Femeile care lucreaza aici isi pot indeplini toate visurile. Cel de a calatori, de a-si cumpara propria masina si casa, de a-si cumpara articolele vestimentare dorite, practic de a nu duce lipsa de nimic din punct de vedere financiar.

Pentru mai multe detalii accesati pagina sau luati legatura cu echipa Prime Studios.

Date de contact:

Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

0725 165 944

De Admin

3 comentarii la „Prime Studios este locul unde femeile isi pot castiga independenta financiara”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *