music download

music downloadAm observat zilele acestea ca sunt unii care mai  au probleme cu downloadarea melodiilor/videoclipurilor de pe internet.In mod cert cea mai usoara metoda pentru downloadarea pieselor preferate este prin diverse programe care fac posibila downloadarea acestora direct de pe youtube.Eu folosesc de cativa ani Mp3 Rocket , un soft foarte stabil care odata downloadat va rezolva toate problemele dvs din acest domeniu.

Am tot folosit pe parcursul anilor tot felul de softuri precum Orbit downloader sau youtube downloader insa unul cate unul, aceste programe au incetat sa mai functioneze.Orbit downloader era chiar foarte util intrucat,odata instalat downloadarea melodiilor era foarte simpla.Odata ce ascultai o melodie pe youtube, era suficient sa dai click peste suprafata clipului si butonul de download aparea imediat,iar apoi printr-un singur click ,melodia/clipul era descarcat pe HDD.Fiind atat de facil de folosit era potrivit pentru orice persoana,chiar daca acestia nu aveau cunostinte despre folosirea pc-ului.Acest programa a incetat insa sa functioneze de cv timp,cand cei de la adobe au facut update la flash player.

 

Revenind la Mp3 Rocket,acesta este unul dintre cele mai complexe softuri din acest domeniu si ofera atat download si conversie automata din fisier video in mp3 cat si download de fisiere video + conversie in formatul dorit.Practic copiati url din pagina de youtube si il inserati  in program.Apasarea unui buton va fi suficienta pentru ca download-ul sa porneasca.

Sa vedem acum care sunt cele mai puternice atuuri ale programului:

[checklist]

  • Gratuit
  • Usor de folosit
  • Conversie in timpul descarcarii
  • Player audio-video integrat
  • Posibilitatea folosirii lui pe majoritatea platformelor de video streaming

[/checklist]

Dupa cum ziceam si mai sus,programul se gaseste pentru download gratuit.Interfata acestuia este usor de folosit si nu necesita citirea helpului.Pentru fisierele audio conversia pentru melodiile descarcate de pe youtube se face simultan cu descarcarea , in timp ce pentru fisierele video este necesar o conversie ce are loc ulterior,dupa descarcare.De asemenea continutul descarcat poate fi redat prin platforma.

 

Cu toate ca programul este bun,el are si unele lacune,printre care se numara:

[badlist]

  • Inexistenta unui buton pentru a downloada continut direct din browser
  • Lipsa unui browser integrat

[/badlist]

 

Programul are si o versiune platita,care aduce unele imbunatatiri printre care se numara :viteza de download mai mare,mai multe skinuri (interfete grafice), si scoaterea reclamelor din platforma care oricum,nu sunt stresante.

Acestea fiind spuse,trecem la

 

Concluzie: Recomand programul Mp3 Rocket , care poate fi downloadat de aici

De Admin

5 comentarii la „Program de scos muzica de pe youtube”
  1. Eu nu prea descarc muzica/video de pe YouTube, dar cand descarc folosesc addon-ul special pentru descarcari de pe reteaua YT. Am sa incerc si acest program, dar tot la addon-ul pentru Firefox am sa raman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *