reconstructie mamara

Chirurgia estetica si implicit chirurgia plastica s-a creat ca ramura a medicinei pentru a veni in ajutorul celor care isi doresc o schimbare a infatisarii sau modelarea unor aspecte fizice care par sa deranjeze cu ochiul liber. Femeile cauta in chirutgia cosmetica un mijloc de indeplinire a nevoilor emotionale si rezolvarea unor probleme de imagine a corpului, lucru pentru care si apeleaza la implanturi mamare, rinoplastie, lifting facial sau marirea buzelor.

Desi chirurgia estetica are o reputatie buna, ca fiind o terapie superficiala cu actiune interioara, aceasta afecteaza de fapt pacientii la un nivel psihologic mult mai mare decat ar putea fi realizata printr-un tratament fizic.

Implanturile mamare au fost subiectul multor controverse in timpul istoriei in cadrul profesiei medicale si variaza de la cele cu salina la cele cu silicon, pentru a creste dimensiunea sanilor, din motive pur cosmetice. Cu toate acestea, tehnologiile s-au schimbat si multe din motivatiile interne ale femeilor care apeleaza la aceste operatii au ramas constante de-a lungul timpului.

La nivel psihologic, o femeie apeleaza la un implant mamar pentru a-si creste stima de sine, pentru a se simti mai bine in compania unui barbat, dar si pentru a atrage mai multe priviri asupra ei.

Clinica Zetta ofera cele mai bune interventii chirurghicale de marire a sanilor tocmai pentru ca personalul este calificat, iar intreaga clinica constituie un centru de excelenta in chirurgia plastica si cea reparatorie. Siguranta controlului, executarea cu incredere a interventiei, precum si recuperarea ca la carte sunt atuuri mari ale acestei clinici de reconstructie.

Fie ca o femeie apeleaza la chirurghia oculara pentru a-si schimba culoarea irisului, pentru modificarea formei nasului, a buzelor sau a pometilor, intotdeauna ea va putea afirma cu siguranta ca si-a regasit aspectul fizic placut pe care si-l doreste pentru o viata sociala activa.

De ce reconstructie mamara?

Daca o femeie decide sa isi modifice forma pieptului atunci ea trebuie sa stie ca implanturile mamare sunt disponibile pentru a se potrivi nevoilor si preferintelor fiecarei femei. Unele femei au nevoie de implanturi pentru a-si reconstrui un san deteriorat sau accidentat sau poate a suferit un prejudiciu in urma unei boli sau a unei masectomii, iar alte femei cauta implanturi pentru a-si corecta anomaliile congenitale sau cele de dezvoltare.

Unele femei isi doresc repararea aspectelor rezultate in urma alaptarii pentru a-si stabili pozitia sanilor, iar altele doresc pur si simplu un bust mai mare, care sa fie proportional cu dimensiunea organismului. Indiferent de motivul pentru care apeleaza la aceste implanturi mamare, o femeie va dobandi o caracteristica aparte, demna de invidiat.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *