Daca ai dori cu adevarat sa stii ce contin de fapt tigarile, nu cred ca ai vrea sa stii de fapt, odata ce vei afla acest lucru.Stim cu totii ca tigarile sunt foarte nocive pentru sanatatea noastra ca de asemenea pot crea si dependente, insa nu stim cu adevarat ca tot ceea ce contin este in majoritate substante care nu au nici in as, nici in maneca de fapt cu ceea ce credem noi ca tigarile contin.

Ce inhalam in organism atunci cand tragem din tigara de fapt? Pentru a putea fi mai convingatori in campaniile lor impotriva fumatului si a tutunului, specialistii au dezvaluit ceea ce contin tigarile in intregime, cam 4 000 de chimicale de care habar nu avem ca sunt folosite pentru crea tigarile si produsele pe baza de tutun.

Acetona pentru dizolvat lacurile de unghii si arsenicul, ce reprezinta o otrava, in special folosita pentru a omori sobolanii si soarecii, sunt doua dintre cele mai ciudate si nocive substante ce fac continutul tigarilor.

Cianura, insecticide, amoniacul folosit pentru a curata toaleta si baia, butanul, un combustibil usor folosit la butelii, monoxidul de carbon, hexamina care este utilizata la aprinderea gratarului, acidul acetic sau otetul si cadmiul, substanta folosita pentru producerea bateriilor, se afla si ele in componenta tigarilor si in cantitati destul de ingrijoratoare.

Pe langa aceste substante nocive, tigarile mai contin si formaldehida, substanta folosita la conservarea cadavrelor si organelor animalelor, hidrazina, un combustibil pentru rachete si acidul stearic, care este regasit in lumanari, se afla si ele pe lista componentelor unei tigari obisnuite.

De asemenea, acestea mai contin si plumb, metal ce in cantitati mari poate duce la otravire, dar si poloniul, un alt element radioactiv care poate cauza cancer.

Ceea ce credem noi de fapt ca se regaseste in tigari, toate produsele naturale ca tutunul si alte plante se regasesc aici doar in cantitati foarte mici, pentru a da aroma si impresia de natural, insa ceea ce nu stie lumea, fumatorii, in general, este faptul ca tigarile contin foarte multe substante interzise si nocive care odata arse, formeaza si alte chimicale foarte daunatoare sanatatii.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *