De fiecare data cand ai o pornire nervoasa ar trebui sa te gandesti de doua ori pana sa izbucnesti in reactii nervoase. Asta va face ca tu sa te preocupi de inima ta. Fiecare moment intens de furie iti poate dauna putin si sigur pentru ca in final sa ai probleme cardiace.

Un studiu recent in domeniu a dezvaluit ca momentele de furie pot sa afecteze inima. Cu intentia de a dezvolta o teorie despre posibile cauze ale atacurilor de cord, cu dorinta de a avansa in cercetare in ceea ce priveste domeniul de factori care dauneza inimii si care o imbolnavesc la propriu- asta pe langa o gena de asa natura sau o boala din nastere- s-a descoperit poate si putin surprinzator ca furia este o cauza de care sa se tina cont. Studiile dezvaluie ca un procent a celor parte din acest studiu a concluzionat ca a existat inainte de un atac de cord un episod de mare impact si de furie.

Te gandesti ca in aproape tot ceea ce faci de la o viata haotica la stresul si nervii din varii motive te aduc in acelasi punct. Insa cu cat esti mai temperat cu atat scazi riscul de afectare a inimii de pana la jumatate. Insa greu de realizat ce e drept. Cum sa te opresti din starea nervoasa cand a tipa sau a te manifesta in acest sens te va elibera?

Desigur ca nu este un caz singular si ceea ce tine de momentele de panica, de emotii puternice ca socuri sunt la fel de daunatoare. Pe fondul unui psihic labil riscul de agravare a problemelor de inima creste. Si cum se poate rezolva pana sa ajungi sa devii dependent de pastile? Autocontrolul nu este ceea ce oricine poate sa se bazeze astfel ca sedintele de terapie vin in sprijinul tau.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *