Richard Trenton Chase(nascut pe 23 mai 1950- mort pe 26 decembrie 1980) a fost un criminal in serie american ce a ucis sase persoane pe durata doar unei singure luni de zile, in California. Acesta si-a castigat reputatia de „Vampirul din Sacramento” din cauza faptului ca a baut sangele victimelor si a canibalismului sau. 

El a faptuit un asemenea lucru ca parte a unei iluzii prin care avea nevoie sa previna nazistii de a transforma sangele sau in praf prin intermediul otravii pe care acestia ar fi plantat-o in mancarea lui. Pe 29 decembrie 1977, Chase si-a ucis prima victima prin impuscarea acesteia din mers. Victima se numea Ambrose Griffin, era un inginer de 51 de ani si tata a doi copii.

Urmatoarea victima a lui Chase a fost Teresa Wallin. Insarcinata in trei luni, Teresa a fost surprinsa in propria casa de catre criminalul care a impuscat-o de trei ori, si a ucis-o pe loc. Apoi, acesta a intretinut relatii sexuale cu cadavrul si l-a mutilat, imbaindu-se apoi in sangele femeii moarte.

Pe data de 27 ianuarie, Chase a comis ultimele sale crime. Patrunzand in casa lui Evelyn Miroth de 38 de ani, a dat de vecinul acesteia, Don Meredith, pe care l-a impuscat cu acelasi pistol de 22. Furand apoi portofelul si cheile de la masina proprietarei casei, acesta a rascolit casa, impuscand-o mortal pe Evelyn Miroth, pe fiul de 6 ani al acesteia, si pe nepotul de 22 de luni, David.

La fel ca si in cazul victimei precedente, Chase a probat iat necrofilia si canibalismul cu cadavrul femeii. Apoi, Chase s-a intors acasa, unde a baut sangele bebelusului si a mancat o parte dintre organele interne ale acestuia inainte de a scapa de resturile cadavrului in apropierea unei biserici. Un martor a vazut perfect cum acesta a parasit scena lasand in urma amprente si urme de pasi-marturii ce au dus la arestarea sa de mai tarziu.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *