Richard Trenton Chase-Vampirul din Sacramento

 Richard Trenton Chase(nascut pe 23 mai 1950- mort pe 26 decembrie 1980) a fost un criminal in serie american ce a ucis sase persoane pe durata doar unei singure luni de zile, in California. Acesta si-a castigat reputatia de “Vampirul din Sacramento” din cauza faptului ca a baut sangele victimelor si a canibalismului sau. 

El a faptuit un asemenea lucru ca parte a unei iluzii prin care avea nevoie sa previna nazistii de a transforma sangele sau in praf prin intermediul otravii pe care acestia ar fi plantat-o in mancarea lui. Pe 29 decembrie 1977, Chase si-a ucis prima victima prin impuscarea acesteia din mers. Victima se numea Ambrose Griffin, era un inginer de 51 de ani si tata a doi copii.

Urmatoarea victima a lui Chase a fost Teresa Wallin. Insarcinata in trei luni, Teresa a fost surprinsa in propria casa de catre criminalul care a impuscat-o de trei ori, si a ucis-o pe loc. Apoi, acesta a intretinut relatii sexuale cu cadavrul si l-a mutilat, imbaindu-se apoi in sangele femeii moarte.

Pe data de 27 ianuarie, Chase a comis ultimele sale crime. Patrunzand in casa lui Evelyn Miroth de 38 de ani, a dat de vecinul acesteia, Don Meredith, pe care l-a impuscat cu acelasi pistol de 22. Furand apoi portofelul si cheile de la masina proprietarei casei, acesta a rascolit casa, impuscand-o mortal pe Evelyn Miroth, pe fiul de 6 ani al acesteia, si pe nepotul de 22 de luni, David.

La fel ca si in cazul victimei precedente, Chase a probat iat necrofilia si canibalismul cu cadavrul femeii. Apoi, Chase s-a intors acasa, unde a baut sangele bebelusului si a mancat o parte dintre organele interne ale acestuia inainte de a scapa de resturile cadavrului in apropierea unei biserici. Un martor a vazut perfect cum acesta a parasit scena lasand in urma amprente si urme de pasi-marturii ce au dus la arestarea sa de mai tarziu.

Articole create 604

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus